Аз съм на мнение, че тези момичета въобще не могат да проумеят, колко е тежко да се надяваш и да се мъчиш да имаш първо дете и то чрез АРТ. Тези изказвания са прищявки на жени, които вече имат деца и които скучаят и се чудят с какво да се занимават, за да си уплътняват времето. Те ми приличат на онези наконтени мамета, които по цял ден обикалят центъра по няколко пъти, купуват си глупости и само се грижат за прическите, за грима и маникюрите си. Това е така, за да се осмисля ежедневието им, иначе какви задължения ще имат /по цял ден са сами, а на всичкото отгоре бабите им гледат децата/? Та те са невежи и ограничени не само по въпроса за инвитрото, ами и за повечето неща в живота. Е, с какво да се занимават такива жени, освен да си споделят за тъпите си прищявки и да харчат пари за каквото видят?
Аз също не мога да живея така "просто", но не им се възхищавам на тези, защото те вечно ще са на това ниво и живота им дефакто е едно голямо нищо. Когато порастнат собствените им деца гледат да живеят по- далече от тези мами. И така тези жени си остават с грижите по маникюрите си ...