0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте!

Взех си протоколите от НЗОК, личната лекарка ми написа рецепта и аз право в аптеката. НО се оказва, че не във всяка аптека ги има тези лекарства и не всички работят с Протоколи за лекарства за ин витро.

Ако можете, моля посъветвайте ме къде да отида? От София съм, живея близо до х-л Плиска.

Благодаря ви!
*
Re: Аптека по НЗОК за лекарства за ин витро
« Отговор #1 -: Март 19, 2008, 13:16:42 pm »
Аз миналата година взех моите лекарства от Аптека "Диана" до АГ болница "Св. София" /бивша "Тина Киркова"/.
На теб не ти е близо, но все пак, ако се наложи, може и там да отидеш  :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

« Отговор #2 -: Март 19, 2008, 13:58:20 pm »
Моите ги взех от аптека Санита на ъгъла на Св. Георги Софийски и Димитър Несторов. От здравната каса ме бяха насочили към Софийски аптеки на ул. Раковски, близо до пл. Славейков.
« Отговор #3 -: Март 19, 2008, 14:41:43 pm »
Благодаря за отговорите момичета  :)

Аз открих това http://www.nhif.bg/bg/default.phtml?w=1280&h=994
« Отговор #4 -: Март 19, 2008, 20:56:01 pm »
Нелката, мен ме бяха насочили към аптеката на Раковски и Графа и към аптеката, която се намира на Паренсов, срещу съдебната палата .... Успех  :D

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #5 -: Март 20, 2008, 07:04:36 am »
  Нелката, най-близо ти е аптеката до х-л "Плиска". Аз си взех лекарствата по касата от там. Успех!
« Последна редакция: Март 20, 2008, 07:36:24 am от solei »
« Отговор #6 -: Март 21, 2008, 11:23:18 am »
Айде готово  :D

Взех лекарствата от аптеката срещу арката на Александровска болница. Давам го като инфо за другите момичета.

Успех на всички в процедурите!