0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

АГНЕС за забременяване
« -: Февруари 29, 2008, 16:17:19 pm »
Моми4ета,някои пробвал ли е "агнес"помагало за реголиране на цикала и забременяването!Препоръ4а ми го много добър лекар?Напи6ете АГНЕС в гугала и 6те го видите,първото е.

*
Re: АГНЕС за забременяване
« Отговор #1 -: Февруари 29, 2008, 16:24:32 pm »
На мен не ми помогна да забременея.

[/url]
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #2 -: Март 02, 2008, 22:53:33 pm »
emanuelaaa  не знам до колко е добър лекаря, който е препоръчал това, защото то е за ПМС, добре познавам този препарат, защото е от няколко години на БГ пазара.Самата фирма никога не го е промотирала за регулиране на цикъл и по-лесно забременяване. 8O
« Отговор #3 -: Март 03, 2008, 09:20:13 am »
Прочетох го,но то май е повече за ПМС макар че споменават и за забременяване.Щом го пробваш пиши после резултата
http:
« Отговор #4 -: Март 03, 2008, 17:19:37 pm »
Моми4ета ве4е го пия пък 6те видим!Дано да помогне,веднага 6те ви пи6а :crossfingers:Знам,4е регулира цикала а моя е 32-34 дни.Казват,4е по лесно било когато ти е 28.

*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #5 -: Март 03, 2008, 20:10:29 pm »
не искам да  те притеснявам ,но дано лекарят  ти знае какво прави и ти да си наясно
все пак за нередовния  цикъл има ред причини и по-скоро трябва се търсят
Аз така  с години съм била с  нередовен цикъл и  некадърни или непукисти доктори ми казваха -няколко месеца противозачатъчни и ще се регулира -но само   до няколко месеца  и после пак нередовен и така
докато сега  се разбра че имам ред проблеми
дано при теб всичко е ок и нямаш проблеми
Но мисълта  ми е че все пак трябва да си се изследвала ,но предполагам ти си го знаеш  :wink:

« Отговор #6 -: Март 03, 2008, 20:42:44 pm »
Няма универсално хапче "за забременяване".
В "Лек от природата" има няколко теми за АГНЕС и Витекс. Билковия екстракт е от една и съща билка.
« Отговор #7 -: Март 17, 2008, 16:31:46 pm »
Моми4ета,на право съм потресена 8O!Днес бях при една лекарка и тя ми каза,4е по време на приема на агнес НЕ може да се забременее(това деиствало като противоза4атъ4но)???

« Отговор #8 -: Март 17, 2008, 16:32:47 pm »
Моми4ета,на право съм потресена 8O!Днес бях при една лекарка и тя ми каза,4е по време на приема на агнес НЕ може да се забременее(това деиствало като противоза4атъ4но)???