0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

гъбички и хидротубация
« -: Юни 10, 2008, 20:03:13 pm »
здражейте момичета,за първи път пиша,досега само четях.иска да попитамследното:предстои ми хидротубация като ми назначиха пкк, тогава нямах никакви оплаквания,но сега мисля че имам гъби4ки,даже съм сигурна,а худротубацията ми е след 2 седмици.искам да направя сега хидротубацията,но дали трябва?като отида ще кажа и на док.но моля за мнения
*
Re: гъбички и хидротубация
« Отговор #1 -: Юни 11, 2008, 10:31:32 am »
здравей,desata!
обади се на док и още сега му кажи за съмненията,защото после може да е късно!
*
« Отговор #2 -: Юни 11, 2008, 10:45:49 am »
Десата преди хидротубация трябва да изследваш микробиология, микоплазма, хламидия и каквото док реши. Това го пише на много места във форума - попрочети малко повече.
Само за сведение кой е док и от коя клиника?
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #3 -: Юни 11, 2008, 19:27:53 pm »
  здравейте моми4ета.от 3 месеца съм при д-р владимиров,от когото съм много доволна.Направих вси4ки изследвания,които ми назна4и-хормони,имунологи4ни,на супруга ми раз6иена спермограма и други изследвания,на мен о6те куп други и вси4ко е наред.затова 6е правя тест за трубите и после инсеминация ако вси4ко е ок.не ми е назна4ил друго преди хидротубацията освен пкк,за6тото нямям оплаквания сигурно! .преди 6 месеца съм правила цитонамазка и бе6е 4иста
« Отговор #4 -: Юни 11, 2008, 19:42:46 pm »
преди 2 седмици бях при док и се разбрахме да отида първите 4исти дни след менструация.тогава нямях този проблем-запо4на преди 5 дни-сърбе6,подуване абе гадно.педи не съм имала дори и бяло те4ение,никакви оплакания или признаци за някяво възпаление.не съм от софия и не мога да отида сега.не знам какво да правя.но със сигурност като отида 6е му каза