0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

24.05.1994
« -: Май 17, 2008, 17:08:54 pm »
Здравей не зная името ти момиче/тоест вече си жена/ незнам къде живееш, как се е подредил живота ти след раждането на Кирил?
Единственното, което знам за теб е че си висока стройна и много, много
плакала в момента на оставянето на ТВОЕТО и МОЕТО дете.Бих могла да те потърся, но ще чакам зада не го потърсиш 14 години си давам ясната сметка, че семейството ти не подозира на далечната 1994г.Не бих те притеснила напротив искам в предстоящите дни да се усмихваш и да знаеш, че интелекта които ти си му дала и възпитанието от мен го правят едно дете, което не те обвинява в нищо и винаги когато ти решиш да се появиш: Той ще те прегърне силно!
Ти като МАЙКА сигурно непрекъснато си задаваш въпроси относно как ли е той, дали го обичат достатъчно, колко ли е пораснал.СЕГА С ТОВА ПИСМО ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА ОПИША ТВОЕТО И МОЕТО ДЕТЕ:
В момента е висок 1.72, носи обувки №45 /винаги ме пита дали ти си със голям номер?смее се и казва не може тя е жена.Очите му са зелени косата потъмня, но си остана много бял и се появиха много бемки за които отново си се чуди, защо е така?Аз също незная.Тази година стана батко, осиновихме сестричка тя е на 1.5 много хубава и много палава.Кирил беше изключително спокойно бебе, дори и сега в пуберитета.Това което умее много е да изобретява най-различни неща, легото е едно от тях изключително бъзо тече някаква техническа мисъл в главата му .Незнам ти кажи ПРИЯТЕЛКО ?Мисля така да се обръщам към теб.Подаръка за рожденния му ден ще бъде лего разбира се.Пишейки се сещам в първи клас как ни покани класната за разговор, бяха минали едва няколко дни от началото на годината.Има ли са урок всеки да разкаже от колко човека се състой семейство на децата и къкво мислиш приятелко НАШЕТО дете става и казва, имам две майки и един татко осиновили са ме от дом майка и дете в Бургас, едната мама ме родила и, защото и е било трудно да гледа ме е дала мама /така съм му говорила и надявам се да не греша/настъпила голяма суматоха децата се развикали ама така не може трябва само една майка да имаш,госпожата решела че Кирил си измисля, но той продължил много спокойно да обяснава след, което аз бях повикана.Разговора се започна с това, че малките много си фантазират и просто да поговорим с него.Много на кратко и обясних, че той не си е измислил а просто е разказал своята история.В градината водеше всички номинации:най-дорбе разказана приказка,беше водещ на програми но просто и групата бяха изключително умни деца.В послената група можеха да четат всички и пишат.Дойдоха и им направиха примерни тестове Кирил беше първи :тогава плаках от радост и си мислех как искам да видиш учелката му как ме засипваше със суперлативи за НАШЕТО ДЕТЕ ПРИЯТЕЛКО,А АЗ НИЩО НЕ МОЖЕХ ДА КАЖА ПРОСТО ЗАЩОТО МИСЛЕХ ЧЕ В ОНЗИ ДЕН ТИ МИ НАПРАВИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПОДАРЪК!
Относно сестра си е много любвеобилен в деня в , който я взехме плака:попитах защо мамо?Отговори ми от радост.Сега ще кандидастваме след 7 клас може би ти няма да се учудиш избира строителство и архитектура.Надяваме се с баща му да го приемат.Какво не обича да яде може би и при теб е така:лук,патладжан,малко месо.Обича много спагети макар и да не се славя с познания в готварството се научих и ги правя много-хубави сигурно и ти ги обичаш?!Привързан е изключително към родителите на съпруга ми и всяко лято е там.Идва с нас когато тръгнем на почивка.
В момента харесва момиче на име Аля/александра/ говорим много за нея.Поканиха ни на рожден ден родителите на момиченцето са наши приятели купихме голям букет рози и бижу и отидохме.Беше в клуб деца на техните години той не отделяше от нея с две думи такива са нашите трепети.Относно това дали е материално задоволен ще ти отгоря по следния начин живее в престижен квартал в голямо жилище има си собствена стая, баня и дрешник и в никакъв случай не е притеснен в каквото и да е било отношение.Не искам да оставаш с убеждението, че е задоволен малък човек.Напротив след време когато ти си готова.....да го потърсиш ще видиш,че сме успели да му дадем първите години.Това, което носи той от теб е:любознателнтос,чувствителност,закачлив е,интересува се от това да изглежда добре/облечен/ незнам това да си го поделим м/у нас двете.Изразява обичта си без притеснение,бързата мисъл сигурно пак е твоя.Гледайки го мисля,че се оглеждам в теб ПРИЯТЕЛКО.Незная дали влизаш във форума, дали пишеш нищо не зная.Зная само че си някъде където имош много въпроси , който раздират душата ти и се надявам с това писмо мила да съм отговорила поне на една малка част тях.Сега ще те помоля целуни сестричката или братчето на Кирил така като той целува малката си сестра Теа.Изключително ми беше трудно да не спомена името на сина ни, но не исках и аз незнам защо......
Не плачи на рожденият му ден просто отиди и му запали една свещ за здраве.



С най-добри чувства:Тони

 
 
 Информирай модератор    195.64.161.127 
 
 
 
 
Страници: [1]         
 
*

    f4eli4kata

  • *
  • 24
  • Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете
Re: 24.05.1994
« Отговор #1 -: Май 19, 2008, 15:45:59 pm »
Ще ревна!Толкова е хубаво това,което си написала linola!
Ние също сме в процедура за осиновяване на дете и си го чакаме.
Дано бъда такава майка като теб!Искаме и ние да си осиновим 2 дечица.
Ревнах вече.Ама ми е хубаво едно.Радвам се на майчинството и на децата ти!
Бъдете здрави всичките и се обичайте!Дано сме и ние като вас-семейство без тайни и много любов!Амин!


Re: 24.05.1994
« Отговор #2 -: Май 19, 2008, 16:28:15 pm »
Здравей Фчеличке, пожелавам ти бързо изготвяне на документите,/ако не си готова/и скоро да запълните семейният кошер с две хубави и здрави ФЧЕЛИЧКИ.


                                       с уважение:Т.демирева
*
Re: 24.05.1994
« Отговор #3 -: Май 19, 2008, 17:21:05 pm »
Чудесно писмо!
Мисля и аз да напиша нещо подобно някой ден. Аз не съм толкова благородна... не съм достатъчно благодарна... яд ме е на майката на сина ми... гневна съм й. Представям си детенцето ми - болно и самичко в Майчин дом - реанимирано, набодено с тръби и игли... няма кой да го погледне. Не мога да изпитам добро чувство към майка му, не изпитвам и злоба... само гняв и пустота.

Мила Линола - да са ти живи и здрави децата. Да си жива и здрава и ти, че ги обичаш и подкрепяш така безрезервно  :)
В очакване ....
Re: 24.05.1994
« Отговор #4 -: Май 19, 2008, 17:35:30 pm »
Здравей чела съм доста по форумите и съм срещала теми на който си автор или просто си вземала участие.Като осиновител прекрасно те разбирам още повече малката ни ТЕА
е от момиче, което трудно би доказало дори и пред себе си кой е бащата,но за мен е важно какво ще пожелаят децата мисля,че преуритета е ТЕ КАКВО ЧУСТВАТ и съм напълно убедена, че след време не мога да опредя колко ще напишеш и ти едно послание до това момиче.Напълно приемам написанато от теб!
*

    daniski

  • ****
  • 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
Re: 24.05.1994
« Отговор #5 -: Юли 14, 2008, 06:07:44 am »
И мен ме разплака писмото ти,Линола.
дано има повече родители като теб!!!Възхищавам ти се и ти се покланям!
аз бях осиновена,но не ме отгледаха с любов и да ти кажа,още ме боли.А другата-тя сигурно вече ме е забравила...
та така-аз си нямам дори и една майка.
Да сте живи и здрави всички у дома!!!успех в кандидатстването!
Re: 24.05.1994
« Отговор #6 -: Юли 24, 2008, 23:25:58 pm »
Здравей,lilona!Просто не можах да сдъжа сълзите си!Надявам се след време поне мъничко да имам твоето благородство и да мисля така полужително за биологичната майка!Искренно се надявам и детето ,което ще прати Бог в нашия дом,да може спокойно да приеме истината за произхода си!
Дано,тази майка някога прочете твойте редове....има каквода научи и почувства!
Re: 24.05.1994
« Отговор #7 -: Август 03, 2008, 09:31:44 am »
Изключително силно писмо, не можах да сдържа сълзите си  :balk_145:

linola, много благородна постъпка!
Бъдете живи и здави- ти и цялото ти семейство!
*

    daninaa

  • ****
  • 700
  • Все някога ще успеем
Re: 24.05.1994
« Отговор #8 -: Август 03, 2008, 13:10:52 pm »
Чудесни и красиви думи изреченени по възможно най прекрасния начин.Радвам се ,че има такива благородни хора като теб Линола.Поздравления за всичко ,което си направила и ще направиш за тези прекрасни деца.И дай боже да има все повече хора като теб.И нека те бъдат възнаградени в този живот .Може би най голямата награда за теб ще бъде те да израстнат живи и здрави покрай вас и много да ви радват с това което ще постигнат в живота си.
*
Re: 24.05.1994
« Отговор #9 -: Август 08, 2008, 13:39:28 pm »
Здравий Линола,прекланям се пред теб и твоето благородство!Ти си прекрасен човек!Вкъщи вече говорим за осиновяване,но имам чувство,че никога не бих имала тази смелост да разкажа на детето истината.Мисля,че много ще ме е страх,а знам че ги е страх само слабите хора.А ти си една много силна личност!
Бъдете здрави,ти и цялото ти семейство,бъдете много щастливи и запази винаги тази топлина в дома си!

*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: 24.05.1994
« Отговор #10 -: Август 13, 2008, 00:19:10 am »
От хора като теб Линола мога да се уча много...до края на краткия си живот:)
Благодаря за споделеното.
...та така-аз си нямам дори и една майка.

Имаш Даниски.Някъде има ангел, който те пази и който е "твоята майка", той няма да спре да те обича никога.