0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Избор от д-р Стаменов и д-р Николова.
« -: Април 09, 2008, 18:13:06 pm »
Здравейте!
Исках да ви питам и само прескачам от тема на тема, реших направо да се посъветвам.
Ние с мъжа ми сме при д-р Стаменов.
Не знам какво да посъветвам сестра ми, от Петрич са и досега са ходили при д-р Николова от Тина Киркова.
Предстои да подават документи по ЗК, но не знам при кой да ги посъветвам да го направят.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
Re: Избор от д-р Стаменов и д-р Николова.
« Отговор #1 -: Април 11, 2008, 18:19:20 pm »
Изненадана съм че никой не ти е отговорил. Виждам, че си редовен посетител на форума и знаеш, че тук д-р Стаменов е икона. Едва ли някой би ти препоръчал който и да е доктор пред Стаменов, така че въпросът е почти излишен :) Друг въпрос е дали ще може сестра ти да си уреди час при него скоро. Но каквото и да изберат, успех им пожелавам!

*
« Отговор #2 -: Април 11, 2008, 21:30:38 pm »
   За д-р Стаменов  :goodluck:
« Отговор #3 -: Април 11, 2008, 22:45:57 pm »
Само и единствено д-р Стаменов!!!
Ако не и се 4ака 1 година,за да и доиде реда,и препоръ4вам д-р Савова или д-р Тимева от клиниката на доц.Щерев.Препоръ4вам и ги,защото не искам никой като мен да обикаля 6 години,докато открие най-добрите.Успех!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
« Отговор #4 -: Април 11, 2008, 23:02:26 pm »
Д-р Стаменов :D
*
« Отговор #5 -: Април 11, 2008, 23:47:19 pm »
Според мен след като вие сте при доктор Стаменов и ако си доволна наистина варианта е да се запише и сестра ти при него. Но ако не и се чака може пък да се запише и при д-р Персенска. Все пак са един екип с д-р Стаменов.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #6 -: Април 12, 2008, 16:12:12 pm »
д-р Стаменов!!! д-р Персенска!!!
*

Eti76

• 158
  • Координатор на Фондация Искам бебе за Пловдив
« Отговор #7 -: Април 12, 2008, 22:36:19 pm »
Абсолютно, клиника Надежда!!! Ако при д-р Стаменов не може да чака, за който има час там, няма да сгреши:)
Не губете ВЯРА, НАДЕЖДА винаги има, докато е жива ЛЮБОВТА:)
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #8 -: Април 14, 2008, 11:14:11 am »
Прави сте, трябва да опитаме да запишем час при д-р Стаменов, поне да си подадат документи за ЗК, пък да изчакаме при него да дойде реда.

Знаете ли, може ли хормоналните изследвания да са направени от лаборатория в малък град, да не се разкарват до София, пък за издаване на протоколите и подготвяне на документи да дойдат до тук.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

Eti76

• 158
  • Координатор на Фондация Искам бебе за Пловдив
« Отговор #9 -: Април 14, 2008, 22:17:54 pm »
Не мога да кажа категорично, зависи от града, от лабораторията и от изследването. Ако говориш за документите за НЗОК, за тях няма значение къде са правени, там нещата малко или много са про-форма, те няма да ги ползват тези изследвания, само ще служат за евентуално одобрение. А за д-р Стаменов, той ще иска конкретни изследвания, някои няма значение къде се правят, за по-специалните понякога е добре да са направени при него в София. Така че, не мога да ти дам еднозначен отговор, зависи за какво питаш...
Не губете ВЯРА, НАДЕЖДА винаги има, докато е жива ЛЮБОВТА:)
*
« Отговор #10 -: Април 15, 2008, 11:27:58 am »
само Стаменов никой друг.
ВЯРВАЙ ТЕ !!!!