0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Лекарите от клиниката на Щерев
« Отговор #20 -: Януари 06, 2008, 22:40:39 pm »
Аз съм пациентка на др.Александров Бременна съм от втори опит ИКСИ Много съм доволна от всичко което видях в клинката Вярно е че няма доктори вълшебници не бива да забравяме тава просто огорчението т неуспех е огромно Затва аз заложих при втория опит на вече изграденото доверие Мнго е важно спокойствието и вярата за положителния резултат иначе можеби самата процедура като методика е една и съща Може и да греша това е просто едно мнение
« Отговор #21 -: Януари 10, 2008, 11:30:38 am »
kakav be6e tvoq problem 4e nikoi ne ti pomogna
« Отговор #22 -: Януари 21, 2008, 21:13:06 pm »
Здравейте.Аз съм при д-р Ганева много добър лекар и приятен човек поне за мен.Правихме ин витро но не стана но независи всичко от тях.Клиниката е на ниво апаратурата е по последна мода така да се каже.Персонала е много любезен.Съпруга ми през цялото време докато бях в стая беше при мен никъкъв проблем.След като излезнах от упойка ми донесоха шоколад и вода някой ще си каже е нее кои знае какво но... важен е жеста и отношението към теб в такъв момент.
« Отговор #23 -: Февруари 12, 2008, 12:35:22 pm »
За лекарите от клиниката на Щерев нищо не мога да кажа,защото съм имала пряк контакт само с Щерев.Моят съвет е никога да не попадате в ръцете на такъв лекар,който не се интересува от нищо друго освен да гради имидж.Във вашите очи може да изглежда невероятно,но този лекар е променил живота ми в отрицателна посока.
*
« Отговор #24 -: Февруари 12, 2008, 15:38:43 pm »
Има ли момиче, което да познава д-р Канарио Стайков, вече не е в клиниката на Щерев, но искам мнение за този лекар.
*
« Отговор #25 -: Февруари 19, 2008, 01:31:52 am »
Здравейте на всички!!!
Бих искала да ви помоля за съвет и помощ относно това дали да избера някой от лекарите от клиниката на д-р Щерев?При мен става въпрос за обикновен гинекологичен преглед,и след това евентуално за всички изследвания(досега не съм си правила такива).Честно казано проблемът ми е,че от около 5 месеца имам "зацапване" преди цикъл.Бих искала да ме посъветвате дали да се обърна към някой от специалистите там или да потърся друг?
Предварително благодаря за вниманието!!!