yankapandurska , съжалявам за това, което си преживяла! Напълно те разбирам как се чувстваш защото аз преживях същото. Нямам думи с които да опиша болката, която преживях след аборта. Дълги години се борих да забременея и когато това най-сетне се случи, загубих моето така очаквано и желано бебче! Не минава ден без да се сетя за него!
До колкото разбирам от постинга, най-вероятно имаш моя проблем- цервикална недостатъчност. Ако питаш мен е най-добре да се прибереш в България. Аз така направих. В Канада, Щатите, а мисля, че и при вас е така, не прилагат задържаща терапия. Оставят те на природата, тя каквото реши! Консулирах се също с няколко гинеколози и ми бе препоръчан серклаж, но още в 13-14г.с. Самия серклаж не е гаранция за износване на плода, но помага до известна степен.
Трябва да продължим напред и да се борим, друг начин няма! Желая ти успех с цялото си сърце!
loana, миличка, балагодаря за пожеланието! Физически съм възстановена и се надявам Дай Боже, наистина скоро да се похваля! Събирам цялата положителна енергия, от вас милички!