0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Температура след инсеминация
« -: Февруари 10, 2008, 18:23:10 pm »
Здравейте! В четвъртък беше първата ми инсеминация (стимулирана с Клостилбегит) на неспукани фоликули. Вечерта започнаха силни болки в корема, които продължиха и на другия ден (а и все още ме наболява корема). Вчера ходих при док за преглед и евентуално ако се налага реинсеминация. При прегледа каза, че фоликулите са се спукали и от това е била болката. Предписа ми утрогестан сутрин и вечер. Притеснява ме обаче друго снощи имах телесна температура 37.2, а тази вечер отново имам 37 без да съм болна. На какво би могло да се дължи това и въобще нормално ли е да имам температура? Ще съм ви благодарна, ако споделите дали и на вас се е случвало подобно нещо.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: Температура след инсеминация
« Отговор #1 -: Февруари 10, 2008, 21:56:33 pm »
Glory,и аз след инсеминации поддържах температура 37-37,2.спокойно ,нормално е :D

след ову(спукване на фоликули),се повишава прогестерон и той оказва влияние на БТ и ТТ.Отделно Утрогестан е прогестеронов препарат ,и той също оказва влияние на ТТ.

дай Боже ,инсето да е успешно и тази температора да я поддържаш 9 месеца!успех мила! :D
*
« Отговор #2 -: Февруари 11, 2008, 08:24:53 am »
Много благодаря за отговора adi! Хубав ден ти желая!  :bighug:
*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
« Отговор #3 -: Февруари 11, 2008, 10:49:38 am »
Абе, мацки, знае ли някой кога спада базалната температура? Моята вчера сутринта беше 37.5, а ден е 37.3. Днес ми е 17-ти ден след инсе. "Лелката" още няма, но тестовете за бременност са отрицателни. В събота приключих с Утрогестан-а. Беше ми предписан за 14 дни 2 по 2 вагинално.
*
« Отговор #4 -: Февруари 11, 2008, 11:48:32 am »
Температурата се повишава и от утрогестана може да спадне и след като ти дойде цикъла не е казано,че трябва да ти дойде и вече да е спаднала,а иначе ако има бременост се задържа висока.