0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
 Здравейте момичета: до скоро не съм мерила БТ но сега след ову я меря редовно и от три дни е около 37. Та въпроса ми е колко време след ову се поддържа висока и дали това може вече да е признак за добрата новина  :crossfingers:
DSC00102
Re: След овулация, колко време БТ се задържа висока ???
« Отговор #1 -: Февруари 05, 2008, 12:53:04 pm »
Ако под добра новина имаш предвид наличие на овулация, така е, във втората фаза на цикъла температурата е висока до менструация или пък, дай Боже, до бременност и по време на бременността.  :lol:
« Отговор #2 -: Февруари 05, 2008, 13:01:11 pm »
............. Та въпроса ми е колко време след ову се поддържа висока и дали това може вече да е признак за добрата новина  :crossfingers:

По примцип ЛРФ (която е след О) е 14 дни. Така, че 14 дни трябва да е висока. Пада няколко дни (1,2) преди да ти дойде М.
« Отговор #3 -: Февруари 05, 2008, 13:19:16 pm »
............. Та въпроса ми е колко време след ову се поддържа висока и дали това може вече да е признак за добрата новина  :crossfingers:

По примцип ЛРФ (която е след О) е 14 дни. Така, че 14 дни трябва да е висока. Пада няколко дни (1,2) преди да ти дойде М.
А ако БТ не падне и се задържи висока повече от 18 дена , това е симптом за ранна бременност!