0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

моля: помощ от русе
« -: Февруари 02, 2008, 22:55:07 pm »
Здравейте!Моля да ме насочите към специалисти в русе.От 1год.се мъчим за бебче и не става.До сега всички др.ми казват,чЕ ИмАлО ВрЕмЕ И НЕ мИ ОбрЪЩАТ никакво внимание.Правили сме спермограма не ного добра но не е безнадеждна.На мен само пролактин.Освен доктори моля да ме посъветвате и в коя лаборатория да си пуснем изследванията.Коя е най надеждна.Благодаря :oops:[ [color=pink
*
Re: моля: помощ от русе
« Отговор #1 -: Февруари 03, 2008, 00:48:28 am »
teddka2 в Русе няма кой да ти помогне,като за начало и общ преглед отиди в Тутракан.С лабораториите пак е кървава и мътна,аз ти препоръчвам Прима Лаб.
тука може да по прочетеш това онова http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=1040.0
« Последна редакция: Февруари 03, 2008, 00:50:13 am от viva1 »
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #2 -: Февруари 03, 2008, 07:03:11 am »
Много съм чувала за Тутракан, но уви съм скиптично настроена.Това е лично мое мнение и не ангажирам никого с него.Според мен може да се довериш на София и Плевен, а ако все пак се налага да си в Русе може да се обърнеш към д-р Зарзаланов, той е единственият в града който сериозно се занимава с проблемно забременяване. Възможно е да не останеш очарована от него, но поне може да те насочи правилно! Успех!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
« Отговор #3 -: Февруари 03, 2008, 17:02:39 pm »
teddka2,каде сте правили спермограма?
*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
« Отговор #4 -: Февруари 03, 2008, 21:24:48 pm »
teddka2 в Русе няма кой да ти помогне.

Напълно подкрепям. Обърни се към специалисти в тази област. Аз ходя в София.
*
« Отговор #5 -: Февруари 04, 2008, 09:24:36 am »
Аз съм ходила в Тутракан. Това е доктора, който ми откри проблема и започнах адекватно лечение. Има доста модерна техника, каквато в русе няма. Има специализации в чужбина и си разбира от работата. Специализирал се е в борбата със  стерилитета.
Заради русенските доктори 7 г. чаках да забременея, а заради д-р Шишкова съм без тръби. Сега ходя в Плевен, защото ми предстои инвитро, ако доктора от Тутракан правеше инвитро щях да съм при него.
Благодаря, с цялото си сърце на д-р Бойчев.

[/url]
*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
« Отговор #6 -: Февруари 04, 2008, 09:27:36 am »
Сега ходя в Плевен, защото ми предстои инвитро.

:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: