Здравейте бих искала да споделя проблема си :oops:и да попитам дали някой е имал подобни симптоми и на какво биха могли да се дължат те:
По принцип съм с СПКЯ,..установено ми е от преди 3-4 години,..и от тогава бях на Diane-35,...но преди близо година и половина го спрях,
..защото ми се струва,че от него ми се появиха нежеланите лекарствени реакции,като нежеланото окосмяване,
...докато си пиех хормоналните всичко беше ОК с цикъла ми,
...но спрях ли ги и веднага на следващият месец се усети закъснениято на цикъла ми,...и това така го траех година,...но виждам ,че цикъла ми така и неще да се нормализира,..и реших да тръгна отново по доктори...първо при гинеколози,..след това при ендроклринолози,..и последните ми изследвания бехя от преди месец и всичко си е в норма- пролактин,..прогестерон,..естрадиол,..щитовидните ми хормони,..само тестостерона беше маллко над нормата,..и тъкмо си направих последните изследвания,..и ми се наложи пътуване в чужбина,..а тъкмо ми беше свършил цикъла,..значи точно от както ми е свършил цикъла,..миналият месец,..имам адски болки в гърдите и то непрекъсното през целият ден по целите гърди,..цикълат ми този път ,като никой път пък ми подрани,..т.е ако съдим по нормите,..си ми дойде точно на време,и дори ми и свърши (с изключение на едно зацапване което имам седмица след цикъла,..не ми е свършило на пълно)...но болките в гърдите си ми продължават,...и продължават,...значи това трае вече повече от месец и половина,..и незная на какво може да се дължи това,...то е явно на хормоните,...но какво ми има,..пих и Geritamin,..но уви и той не помага,..и вчера съм се завърнала отново в България и да видиме ,..кога ще успея да си запиша час,..но се чудя при какъв специалист да отида,
..някой може ли да сподели?
Благодаря Ви!