0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета ,много се притеснявам за Биби21..Писах и на лични ,но не отговаря...Притеснявам се за нея..Надявам се всичко да е наред ,но много ме притеснява мълчанието и...
*
Симони: благодаря много за страхотната постъпка, благодаря и на всички ви, че сме толка единни и това е нашата най-гоялма сила. Убедена съм, че ако ви нямаше всяка една от нас би се чувствала много самотна и не би имала такава подкерапа, каквато получаваме помежду си.
Радост: не се отчайвай, аз никога не съм виждала две чертички на ову тест, ноти пък температурата ми се качва особено много, а пък за щастие си имам овулация. Така че не разчитай толкова много на тези тестове, правете си секса за удоволствие.
Този месец доста от нас сте оставили малко настрана тестове и темпаратури: браво на вас, определено от време на време имаме нужда от почивка, иначе ще психясаме тотално.
 :bighug: :bighug: :bighug: многооооооо, многоооооо силно
 
*
Момичета ,много се притеснявам за Биби21..Писах и на лични ,но не отговаря...Притеснявам се за нея..Надявам се всичко да е наред ,но много ме притеснява мълчанието и...
Виж във форума за "Дългоочаквана.." - пуснала е тема, пише,че е бременна в 7 г.с. - дано всичко е наред с нея!!!
Аз повече се притеснявам за Натали - наистина отдавна не е писла тук... :?
*
Натали,е писала за последно на 28.02...Дано и при нея всичко е наред..Преди време беше писала че са в обтегнати отношения с мъжа и..Дано да се оправят нещата и да се върне и тя бременна..
*

    krasiko

  • ***
  • 412
  • Щастлива мама на двама
Приключих с ловуването за този месец  , скачам при НЕчакащите гадната лелка на 15.03 :balk_103:
*

    simoni

  • ***
  • 352
  • искам още едно детенце!
днес на работа ми скъсаха нервичките И като капак на всичко и нета го нямаше целия ден, едвам дочаках да се прибера за д апрочета какво става А то и вкъщи работка с малката с мен да се оправя и ето ме вече тук :balk_119:Да знаете че никои през живота ми не ми е благодарил толкова много Момичета нескам благодарност а резултати, просто си казвам ДАНО да сме чути, Боже ти си знаеш работата, но си мисля че толкова много желание има в нас че може да дарим енергия и цяла България от нас да се зарежда с електричество!Отивам за моркови!
И като каза благодаря, simoni, искам да ти благодаря и аз лично:) Благодаря ти мила за това, което направи за всички ни!
Нека се сбъдне мечтата ти и то още сега:) Стискам ти палци:)
*

    simoni

  • ***
  • 352
  • искам още едно детенце!
 :oops:колко много приятелчета можеш да намериш в пространството далеч от теб а в същото време точно срещу теб, момичета искам и аз да ви благодаря че ме приехте и ми помагате- вие сте ми големите помощници, хора с които мога да си споделя всичко и хора които ще ми отговорят без да ми завиждат или да чакат отплата- та благодаря ви на всички :oops:
*
Симони - ето ме и аз се прибрах, бързам да ти кажа своето голямо БЛАГОДАРЯ! Хайде дано скоро Бог ни дари с рожбички, и да продължим да си споделяме в някоя друга темичка.   :goodluck:
*

    simoni

  • ***
  • 352
  • искам още едно детенце!
ох дано да е по- скоро преместването ни в друга темичка, но искам да се преместим заедно, нали?Момичета нямам търпение да минават дни без да имам лелки в гащите :oops: 8O :wink:!Колко , всъщност знам и сама колко,колкото се може повече!Ох, дано дано, чао засега по- късно пак!
*

    saraapl

  • *****
  • 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Мила simoni едно голямо благодаря от мен..не съм в България но днес бях с теб точно навреме и след това си мислех много за това :) Много съм ти благодарна и скоро ти пожелавам да се видим в другите теми момичета :) миличка  :balk_21:  :bighug:
Привет момичета  :balk_64:
Имам едно въпросче :) Този месец работихме за бебче. Овуто ми беше на 28.02. На 06.03 обаче имам час за профилактичен преглед и се притеснявам ако нещо е станало, този преглед да не е проблем. Вие какво ще кажете ...?
Сподели с доки че работите за бебче ,пък той си знае работата. :D
*

    tancheto

  • ***
  • 199
  • Всичко е възможно!
Момичета-кокичета..tancheto отпада от списъка на Нечакащите:( Гадната лелка днес ме навести,но няма да падам духом,обещавам!Искам всички да ви прегърна и да ви благодаря за всичко!Ние правим опити от около 6 месеца,като някои от овутата сме ги пропуснали,поради физическа отдалеченост,разбирайте командировки :wink: Желая на всички две чертички  :bfp1:и радост в очите! :bighug:


НЕЧАКАЩИ:

Eagle :bfp1: stork-boy 
vmj_83  :bfp1: stork-boy
 
Simoni   4.(5).03  :bfp1: stork-boy
happymery   5.(6).03  :bfp1: stork-boy
Jael        5.(6).03  :bfp1: stork-boy
Meggy       8.(9).03  :bfp1: stork-boy
Lisko       13.03  :bfp1: stork-boy
Kylie       13.03 :bfp1: stork-boy
Silvi4ka    13.03  :bfp1: stork-boy
Ladybebi    14.03 :bfp1: stork-boy
dianka      16.(17).03   :bfp1: stork-boy
dgina       19.03   :bfp1: stork-boy


yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17


ЛОВУВАЩИ:
Rouzi-Anna :eggsperm:
Lubaboiko :eggsperm:
Vesska  :eggsperm:
Krasiko  :eggsperm:
Clevergirl_75 :eggsperm:
_Elfita_  :eggsperm:
Sof  :eggsperm:
mimcheto_85
prettily  :eggsperm:
radost_I
:eggsperm:
galichka :eggsperm:


Танче :bighug:радвам се че не губиш надежда.
*

    Nataly*

  • *****
  • 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Натали,е писала за последно на 28.02...Дано и при нея всичко е наред..Преди време беше писала че са в обтегнати отношения с мъжа и..Дано да се оправят нещата и да се върне и тя бременна..
Здравейте, милички.
Стана ми някак много мило и приятно като видях, че сте се сетили и тревожили за мен.
Ами на последък не пиша във форума, защото няма нищо за писане, а и от мен струеше едно негативно настроение... :( :?...не ми се говори. Имахме доста сериозни проблеми с приятелят ми и нещата не вървяха никак на добре(да не говорим за опитите, те разбираемо спряха веднага).
Но сега с една голяма, радостна усмивка и с много любов в сърцето мога да кажа, че нещата се оправиха. Даже нещо повече по цял ден сме на огледи и си търсим семейно гнезденце :wink:
Оказа се, че любовта ни може да победи всички останали проблеми и това е най-важното. Така че това е при нас. Няма бебе, но пък ще си имаме НАШ ДОМ. И аз много силно се надявам в този дом скоро да проплаче първата ни рожба.
Чакам да ми дойде утре и да започна всичко на чисто. Нов цикъл, нов дом, нова надежда!
Прегръщам ви всички.
Натали ,радвам се ,че при теб вече всичко е наред и даже по добре от всякога.Нека намерите своят дом и скоро след това се появи и бебчо :bighug:
*

    Sof

  • ****
  • 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
..... Нов цикъл, нов дом, нова надежда!
Натали, скъпа, бях се затъжила за теб!  :bighug: и се надявам скоро да освен нов дом, да си имаш и чисто нов тумбак! За катастрофите във взаимоотношенията... ти си знаеш - след всяко зло идва добро! Всички минаваме през такива уагани, но после излизаме с високо вдигната глава! Ако се обичаме, ще побеждаваме! Ние в къщи също се караме, спим в отделни стаи, но до седмица-две всичко минава и се забравя!
За напред ще те очакваме отново активно сред нас! :dance2:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!