0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
molq vi препоръчайте гинеколог в софия
« Отговор #40 -: Януари 09, 2006, 18:53:49 pm »
искам да ви питам някъде из форума четох че пукането на фуликола става в деня когато те боли най-много яичника ( нали там по времето на периода ) ние моя го гледахме с доктора два дни преди да ме заболи много и беше 12,5 голям доминантния. а тои също ми каза че може да се зачене със срещуположни яичник и тръба( аз мислех че не може) та за яичника според вас как са нещата. тои каза да го проследим тука в гоцето ама тея лекари имат едни апаратури гледат ми фуликола и казват че е киста калкото и невероятно да звучи а аз кои знае от кога нямам кисти ама както и да е.
*

naha

• 1474
« Отговор #41 -: Януари 09, 2006, 18:54:56 pm »
искам да ви питам някъде из форума четох че пукането на фуликола става в деня когато те боли най-много яичника ( нали там по времето на периода ) ние моя го гледахме с доктора два дни преди да ме заболи много и беше 12,5 голям доминантния. а тои също ми каза че може да се зачене със срещуположни яичник и тръба( аз мислех че не може) та за яичника според вас как са нещата. тои каза да го проследим тука в гоцето ама тея лекари имат едни апаратури гледат ми фуликола и казват че е киста калкото и невероятно да звучи а аз кои знае от кога нямам кисти ама както и да е.
*

naha

• 1474
« Отговор #42 -: Януари 09, 2006, 19:00:17 pm »
:) панда аз  съвсем не мисля да се отказвам дори ако трябва до края на света ще ида заради малката усмивчица която ще виждам сутрин :wink:  като се събудя  :)  благодаря ти все пак и на всички че ме подкрепяте аз също съм с вас откакто ви открих вие сте наи добрите ми приятелки
*
« Отговор #43 -: Януари 09, 2006, 19:33:12 pm »
:)  Нали затова сме тук - да се подкрепяме взаимно  :)  
А ти отиди' при лекар, на когото имаш доверие. Не може ли в София да го проведете това наблюдение?
*

naha

• 1474
« Отговор #44 -: Януари 19, 2006, 17:52:45 pm »
panda малко закъснях с отг. :oops:  ами ние в софия го направихме ама в гоцето няма как да проследят нещата както и да е чакам утрешния ден ( трябва да ми доиде) и да се запиша за лапарото. поздрави от мен :)
*
« Отговор #45 -: Януари 19, 2006, 18:12:12 pm »
Успех, Naha!!  :D  Стискам палци! А ти после кажи как се развиват нещата!
*

naha

• 1474
« Отговор #46 -: Януари 24, 2006, 18:44:17 pm »
насрочихме лапарото за 06/02 така че наближава надявам се скоро след това вече да се чувствам добре и ще пиша как е минало. спермограмата малко ме съмнява ма тя маи не е толкова важна за лапарото може и да греша
количество на якулата:3мл
цвят: млечно бял
мирис: специфичен
pH на семенната течност:9
време на втечняване на стаина температура:30мин
подвижност в %:
- нормокинеза 70%
- хипокинеза 20%
- акинеза 10%
морфология на сперматозоидите (%)
- с нормална 85%
- с патологична 15%
брои на сперматозоидите
- в 1мл 40 284 000
- в 3мл 1 208 520 000
с нормална оплодителна способност

само дето не знам как ги изброи с точност че са толкова :D
 и не знам дали си струва щото е само това трябва ли да има още...
Re: molq vi препоръчайте гинеколог в софия
« Отговор #47 -: Октомври 18, 2010, 00:37:23 am »
 :oops: Здравейте,моля да ми препоръчате добър лекар по стерилитет
*
Re: molq vi препоръчайте гинеколог в софия
« Отговор #48 -: Октомври 18, 2010, 00:40:45 am »
:oops: Здравейте,моля да ми препоръчате добър лекар по стерилитет

Ето координати на клиники: http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=167&Itemid=52