0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Няма ми ги розичките?
« -: Февруари 06, 2006, 16:08:04 pm »
Извинявайте -може да ви се стори глупаво , но не ми излизат розите където излиза дължината на цикъла?Не меря температура ,а попълвам само дните на менструация и ми излиза само дата на последния без да има броя дни на дължината на цикъла.На останалите излиза дата -19.07.2005 :oops:  .Аз ли нещо не съм разбрала както трябва?Благодаря предварително. :)
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Няма ми ги розичките?
« Отговор #1 -: Февруари 06, 2006, 16:25:15 pm »
Или ти се е препълнил кеша и не виждаш картинките, или си забранила javascript. Най-добре Добри да каже, но при мен си работи :D

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
Няма ми ги розичките?
« Отговор #2 -: Февруари 06, 2006, 16:25:48 pm »
Розичките излизат като кликнеш на лични графики (горе в ляво), след това върху самата розичка и ти се отваря графика с целия цикъл :D
Дано да съм ти разбрала правилно питането :wink:
*
Re: Няма ми ги розичките?
« Отговор #3 -: Февруари 06, 2006, 17:30:05 pm »
Цитат на: feodora
Извинявайте -може да ви се стори глупаво , но не ми излизат розите където излиза дължината на цикъла?Не меря температура ,а попълвам само дните на менструация и ми излиза само дата на последния без да има броя дни на дължината на цикъла.На останалите излиза дата -19.07.2005 :oops:  .Аз ли нещо не съм разбрала както трябва?Благодаря предварително. :)

Правилно си разбрала - оправих розичките ти.
Намерих още няколко подобни случая - ще ги оправя тази вечер.
Проблема беше че преди можеше да се вкарат няколко данни за един същи ден и  е оправен края на септември 2005,  а това е резултат от дефектните данни които са били вкарани преди това. Към момента няма възможност да въведете повече от веднъж данните за един ден - няма значение как опитвате :-)
Няма ми ги розичките?
« Отговор #4 -: Февруари 07, 2006, 12:37:27 pm »
beast, благодаря  :) .Вече всичко е О.К.
*
Няма ми ги розичките?
« Отговор #5 -: Февруари 10, 2006, 13:27:18 pm »
feodora, извинявай, че се закачам за темата ти, но проблемът ми е подобен и затова реших да не пускам нова тема.
На мен ми липсва розичката на последния цикъл от 13.01 до 09.02. Излиза ми 6.12.2005 и направо новият, който започва от днес.
Гледах, търсих, но не открих какво съм направила и защо не излиза. Може ли да ми помогнете?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Няма ми ги розичките?
« Отговор #6 -: Февруари 10, 2006, 14:38:18 pm »
И на мен ми липсваше една, ама beast ми я намери. :lol:
*
Няма ми ги розичките?
« Отговор #7 -: Февруари 10, 2006, 19:25:21 pm »
Цитат на: Tifany
feodora, извинявай, че се закачам за темата ти, но проблемът ми е подобен и затова реших да не пускам нова тема.
На мен ми липсва розичката на последния цикъл от 13.01 до 09.02. Излиза ми 6.12.2005 и направо новият, който започва от днес.
Гледах, търсих, но не открих какво съм направила и защо не излиза. Може ли да ми помогнете?

Готово - оправих го,
ако има и други с подобни проблеми да пишат тук или да ми пратят лично съобщение.
Поздрави.
*
Няма ми ги розичките?
« Отговор #8 -: Февруари 10, 2006, 20:51:58 pm »
Благодаря, beast  :balk_81:
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Няма ми ги розичките?
« Отговор #9 -: Февруари 10, 2006, 21:08:54 pm »
Цитат на: beast
Готово - оправих го

Я кажи какв оправиш ти с розичките на момичетата.  :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Няма ми ги розичките?
« Отговор #10 -: Февруари 10, 2006, 21:34:08 pm »
Подарява ги на жена си :wink:
*
Няма ми ги розичките?
« Отговор #11 -: Февруари 11, 2006, 10:47:52 am »