0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Synarela - действие и противопоказания
« -: Януари 15, 2008, 21:50:56 pm »
Момичета, наскоро правих стимулация за ИКСИ, на 21 ден от цикъла бях с блокаж Synarela. Прекъснахме процедурата на 14.12.07 поради висок LH, което подсказва престояща овулация. Не можаха да овладеят овулацията за да има пункация. Доктора ми каза, че Синарелата не е действала.
Имам въпрос към вас, възможно ли е Синарелата да не е действала, а сега повечето от всичките и противопоказания които има да ги изпитвам? Как може лекарство да не действа, а да действат после само противопоказанията му? Възможно ли е?
На 12.12.07 - 8-ми ден от стимулацията и 12-ти ден от МЦ
LH 15 (IU/I) E2 544 (pg/ml)

Моля ви, ако тези стойности ви говорят  нещо, помогнете. Просто трябва да знам, какъв беше проблемът.
Всички тези противопоказания на лекарството са на лице при мен:
горещи вълни;
главоболие;
Себорея;
болки в ставите;
смущения в съня;
потене;
прилошаване;
сърбежи по тялото;
обриви по лицето;
хрема;
болки в кръста;
и най вече възпаление на белите дробове (Плевмония) да, в момента съм на антибиотици!

Благодаря ви! :heartbeat:
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
Re: Synarela - действие и противопоказания
« Отговор #1 -: Януари 15, 2008, 22:10:40 pm »
Наистина ли имаше всички тези странични ефекти? 8O Много неприятно.Аз съм 9-ти ден след диферелин3,75.За сега нямам оплаквания.Въэможно ли е лекарството да е с изтекла годност или да е неправилно съхранявано?
*

Osiana

• 4888
« Отговор #2 -: Януари 15, 2008, 22:14:44 pm »
Противопоказанията и оплакванията идват по-късно. Наистина ги имам сега, 1 месец след последния прием. Лекарството не е старо със сигурност, за правилно съхранение ...нямам идея.

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
*
« Отговор #3 -: Януари 15, 2008, 22:36:40 pm »
Мила,дано по-бързо се оправиш.Съжалявам много за проваленото ИКСИ,а сигурно ли е че тези странични ефекти са от Синарелата,да не би пък да е нещо от стимулацията?
*
« Отговор #4 -: Януари 16, 2008, 10:11:45 am »
Често съм била стимулирана със Синарела и не съм имала никакви проблеми, дори съм пол3вала старата от предния път.
Съжалявам много 3а случилото се, но освен да се опиташ да 3абравиш, не 3нам, какво ще ти помогне. Трудно е, но помага. 3наеш, че съм и3ли3ала от такава ситуация не веднъж и два пъти. Не се връщай на3ад. Каквото било, било. Мисли 3а следващия път. Това помага.
*

Osiana

• 4888
« Отговор #5 -: Януари 16, 2008, 11:26:20 am »
Аз просто искам да знам кой, как и къде сбърка. За  мен е важно. Защото какато изглежда, една некадърно проведена стимулация може да има лоши последици. И защото здравето е най-важното и то не се намира на улицата.

А най-важния въпрос за мен е може ли едно лекараство да не действа, а пък всичките му странични ефекти да действат?

*
« Отговор #6 -: Януари 16, 2008, 11:42:00 am »
Оси, миличка, не е задължително стимулацията да е проведена некадърно, за да се чувстваш зле.
Моята първа и единствена стимулация беше проведена от д-р Владимиров, като по учебник. Специалистът -прекрасен, лекарствата класически. Ами аз получих всички описани негативни странични ефекти. На финала на стимулацията се разболях от грип и вдигнах 39 темп.
Никой никъде не сбърка - просто кофти късмет.
Първия път винаги е на сляпо - никой не може да ти каже как организмът ти ще реагира на препаратите.

Не се тревожи - втория път всичко ще е наред  :lol:
В очакване ....
*

Osiana

• 4888
« Отговор #7 -: Януари 16, 2008, 11:51:52 am »
Благодаря Фуси.
Всичко ми е много сранно, защото това не е първата ми стимулация със Синарела и предният път не беше така. И това не първи опит, а трети.
Освен това, мен не ме притесняват толкова тези странични ефекти, колкото ме мъчи въпроса: Bъзможно ли е Синарелата да не е действала, а сега повечето от всичките и противопоказания които има да ги изпитвам? Как може лекарство да не действа, а да действат после само противопоказанията му? Доктора ми каза, че Синарелата не е действала и затова се провали опита. Не овладяха овулацията.

Както и да е, благодаря ви. Ще се допитам до лекар.

*
« Отговор #8 -: Януари 16, 2008, 12:38:38 pm »
Извинявай, за грешката, просто момичетата сме много и се обърквам  :oops:

Може би зависи от моментното състояние на организма. Аз имам собствена теория за сезоните и тялото :lol:. При нашия опит не я послушах и резултата беше лош. Тука много ми се смяха, като споделих теорията си, но аз си вярвам в нея  :lol:
В очакване ....