0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравейтемомичета имам следния въпросднес ми е 7 ден закъснение .За една седмица си направих 6 теста като всичките бяха положителни.Първите с леко розова втора черта,но последния в понеделник сутринта с добре забележима втора.Въпросът ми е в кой ден да отида на преглед,за да може ясно да се установи това което ме вълнува вече цяла седмица и мира не ми дава.едни казват на 7 ден други казват че след 10 се установява най-добре а аз вече не издържамКакво ще ме посъветвате
Какво значи рано? Аз не издържах и се диспансеризирах още 6-тата за да ми пуснат изследванията и да съм спокойна, че поне с тях всичко е наред.
Цитат на: gabi32Какво значи рано? Аз не издържах и се диспансеризирах още 6-тата за да ми пуснат изследванията и да съм спокойна, че поне с тях всичко е наред.е.... добре е да се види поне, че ембрионът има сърдечна дейност, пък после да се върви за регистрация на бременността!а тия изследвания, дето ти ги пускат като те регистрират, нищо, ама нищо не ти казват относно това, дали всичко е наред... стандартна кръвна картина, биохимия, урина.