0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: графиката на beba
« Отговор #80 -: Януари 03, 2008, 10:21:05 am »
Ето ме пак на линия. На всички пожелавам много късметлийска 2008  много бебета и щастие!!!

Както се вижда от графиката ми аз преди празниците спрях с всякакви мерения наблюдения и т.н , даже не отидох да си правя изследвания на хормоните. Оставих всичко за 2008. Правихме си секс, но не по график, така че нямам идея дали сме уцелили или не. Чакам да ми дойде на 10 - ти. Това ни е трети цикъл който се пробваме, много се надявам да е станало, ако ли не почвам пак с БТ и ОВУ тестове. 
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #81 -: Януари 03, 2008, 11:39:31 am »
Много щастие и на теб!
Дано да е станало  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #82 -: Януари 11, 2008, 17:39:52 pm »
Денис, препрочитам си стари неща и видях че си ми писала
"Според мен е малко нисък прогестерона - показва го и БТ." Това за миналия цикъл, та исках да те питам, как точно БТ го показва :ask:  Преразгледах я,  но  не ми е мн ясно    по висока ли трябва да стане? В смисъл по висока БТ по високи нива на прогестерон ли значи? И изобщо като не броим, че не уцелихме ОВУ -то как ти изглежда графиката като цяло? Чета всичко на ново понеже чакам да ми дойде и после почвам пак със БТ и тестовете, и ми се иска да съм по стриктна и по ориентирана. Другото окоето се чудя е дали не ерано да почвам ОВУ тестовете на 10 ден? какво мислиш?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #83 -: Януари 12, 2008, 08:54:00 am »
Денис,................
Когато разликата в БТ през ФФ и ЛФ е по-малко от 0,4 - добре е да се провери Прогестерона.
Разликата трябва да е между 0,4-0,6 - за да е сигурно /по графика само/ че е имало О.
Да, ако разликата е по-голяма, напр.0,5 това говори за добра функцция на ЖТ и по-висок прогестерон.
Не можах да отворя графиката,по-късно ще я погледна

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #84 -: Януари 12, 2008, 09:01:45 am »
18/11/2007 - графиката ти е добре. Разликата в БТ е добра: 0,4- имало е О., но ЛФ е малко късичка, може да е и повече /сега е 10-11, на границата си /Добре е да е около 14 ,13-14.
Просто се посъветвай с лекар.
Ако той каже, че всичко е наред, значи е наред...или се посъветвай с друг / :D поне аз така правя/

Виж тук...
МЦ - Ендометриум