здравейте!по повод на хормоналната терапия,която съм приемала,предисторията ми е дълга-преди осем години ми отстраниха яйчник по повод ендометриална киста,след което съм приемала:Оргаметрил,Кломифен и Прогестерон поради стерилитет.Цялото ми лечение продължи близо четири години и за щастие завърши с бременност и раждане на здраво дете.Синът ми е вече на пет години,през което време нямах проблеми с цикъла,но съм ходила само веднъж на профилактичен гинекологичен преглед.През втората си бременност,която завърши с мъртво раждане нямах пристъпи от тахикардия-имах един непосредствено преди и един малко след завършването на бременността.И при двата пристъпа ми сложиха холтер/апарат ,който регистрира 24 часа сърдечната честота/.Вече има известна яснота относно диагнозата ми-това е често срещано проводно нарушение-ЛГЛ-синдром,но се проявява само в 1 процент от хората,които го имат.Кардиолозите са на мнение,че именно дисбаланса на половите хормони провокира пристъпите ми.Що се отнася до щитовидната ми жлеза-двукратното изследване на хормоните ми е в норма,а също и ехографски-жлезата е нормална.Освен това имам винаги тежък предменструален синдром,който се повлия единствено в периодите,когато си инжектирах Прогестерон.Това ме навежда на мисълта,че именно нивото ми на прогестерон не е в нормата,а превалирането му през бременността е било причина да нямам оплаквания.След като прочетохте цялата ми анамнеза,пак ви моля за мнение.