ВЯРВАЙ КАТО МАЛКИТЕ ДЕЦА ,НА КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА! този късмет ми се падна в новогодишната нощ и направо ми се доплака,защото от почти 3 години най-голямото ми желание е да имам бебе.А точно на бъдни вечер трябваше да съм в овулация.За тези 3 години преживях една операция на спукана киста /хистология ендометриозна/ и една извънматочна бременност,лечение с достинекс и противозачатъчни.Имам постоянни болки долу ниско и около пъпа от около 10 месеца.На 20.12 бях на гинеколог и видя киста със съмнения за ендометриозна и една фоликула .Предстояха ми всички изследвания за стерилитет-хормони,цветна снимка и спермограма.И бях в очакване на М...Когато ми закъсня /трябваше на 6.01/ си помислих че е от кистата.Страх ме беше да направя тест,защото следтолкова отрицателни тестове после се скъсвах от рев.И постепенно започнах да усещам че нещо става с мен.Нямам никакви симптоми освен лека болка в кръста след закъснението.Престраших се и направих тест и макар че беше с две дебели червени черти още не можех да повярвам.Вчера го потвърди и гинеколог.Но най-невероятното за мен е ,че е станало точно от тръбата,на която и правиха пластика ,защото имаше съмнения че не е направена както трябва.Искам да ви кажа на всички ,че вярвате или не вярвате/като мен/ на Коледа наистина стават чудеса!