0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
АРТ - д-р Бейлерян, Майчин дом
« -: Февруари 15, 2008, 14:39:08 pm »
Моля някой да ми каже мнение защото от скоро разбрах че д-р Бейлерян в Майчин дом се занимава с проблемите на стерилитета. Моля някой ако я е посещавал по този повод да даде мнение.
*
Re: АРТ - д-р Бейлерян, Майчин дом
« Отговор #1 -: Февруари 15, 2008, 18:42:02 pm »
За първи път чувам въпреки че отдавна ходя в Майчин дом.Те всички се опитват да решават проблема със стерилитета ,ама друг е въпроса могат ли? Не съм видяла много пациенти пред вратата й дори за прегледи.
« Отговор #2 -: Февруари 20, 2008, 13:23:19 pm »
Миличка, изобщо не се подлъгвай от доброто отношение на докторката. Казвам го от личен опит, може да разбира от друго, но не и от стерилитет. Загубих си една година с нейното лечение, да не говорим колко лекарства нагълтах/които хич не са безвредни/, докато накрая все пак имаше честта да си признае, че не може да се справи и съм за ин витро 8O. Забременях половин година след това слава на Бога по естествен път, а доц. Маркова като чу какво лечение ми е приложено остана безкрайно учудена.
Пожелавам ти успех и сладко, здрави бебче!
*
« Отговор #3 -: Февруари 20, 2008, 16:32:58 pm »
Благодаря ти много. Аз вече май стигнах до този извод, даже Маркова го потвърди. Абе сега всеки със стерилитет се занимава, ужас!