0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
РУСЕ - добри гинеколози за стерилитет
« -: Ноември 19, 2007, 12:23:29 pm »
Има ли някой от Русе???
Интересувам се дали някой знае добри гинеколози в Русе!
Нещо по-конкретно за Ескулап-а
МЕРСИИИИИ
 
*

    Veselia

  • ***
  • 218
  • И все пак тя се върти!
*
Re: РУСЕ - добри гинеколози за стерилитет
« Отговор #2 -: Ноември 19, 2007, 17:26:21 pm »
Няма, такива. Бягай далеко от "добрите специалисти" по стерилитет в Русе.

[/url]
*
Re: РУСЕ - добри гинеколози за стерилитет
« Отговор #3 -: Ноември 20, 2007, 11:33:21 am »
Мерси и на двете :-))
Ще прочета по-подробно, а иначе и аз съм на мнение, че нямаме особено добри гинеколози, но все пак от някъде трябва да се тръгне.
 
*
Re: РУСЕ - добри гинеколози за стерилитет
« Отговор #4 -: Ноември 20, 2007, 14:23:03 pm »
Не смятам, че най- добрия вариант е да тръгнеш от Русе. За София и Варна се чака доста. Плевен е също добър избор по- близо е, както и Тутракан /там обаче часовете вече вървят доста напред във времето по последни сведения 4 м се чака/.

[/url]
*

    bebe_13+15

  • *****
  • 2324
  • мама на две слънца
Re: РУСЕ - добри гинеколози за стерилитет
« Отговор #5 -: Ноември 20, 2007, 15:56:03 pm »
Има лекари в Русе, които могат да ти подготвят основните изследвания и да те ориентират. Бих ти препоръчала д-р Зарзаланов - на мен много ми помогна и знае до къде му стигат възможностите. Сам ще те прати в София, ако не може да ти помогне. Погледни и другите теми за Русе. Успех!


*
Re: РУСЕ - добри гинеколози за стерилитет
« Отговор #6 -: Декември 13, 2007, 18:34:54 pm »
Зависи какъв е фактора мъжки или женски.Ако е мъжки Варна или София.А за женски фактор -много гинеколози познавам и  всички се слагат да правят много неща ,но нищо незнаят.Цветната ми снимка -в последствие викахме бърза помощ
*
Re: РУСЕ - добри гинеколози за стерилитет
« Отговор #7 -: Декември 14, 2007, 20:50:13 pm »
Леле, вече нямам думи за тези лекари. Имам чувството, че на никого човек не може да се довери вече. Вие тук от форума сякаш знете повече от 90 % от лекарите. Ако може човек сам да си назначи изследвания и да си определи диагнозата - ТЕ ЗА КАКВО СА!!!
 
*

    everything_possible

  • ****
  • 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Re: РУСЕ - добри гинеколози за стерилитет
« Отговор #8 -: Декември 14, 2007, 22:01:30 pm »
И аз да си кажа казването точно тук!Бягайте от Русе!!!!Навсякъде може да намерите лоши лекари,но в Русе специално са САМОЗВАНЦИ от класа!Нищо не става от тях!Ако нямаш късмет,на тях в никакъв случай не можеш да разчиташ.И като ги говоря тези неща, не ги говоря само от собствен опит.Имах възможността само в рамките на 2 месеца да видя перипетиите на няколко семейства,който или останаха без деца или се сдобиха с редица проблеми.Смело мога да кажа,че русенската гинекология е машина за пари и тъй като пациентките са като на конвейр,те притупват за да не се прекъсва поточната линия,и ако имаш шанса да оцелееш ще оцелееш,ако не аман ти е системата-ще ме прощавате за израза.Вярно,че има и доволни пациентки ,но те са предимно жени с не особено проблемна бременност.Но ако си сред онези които имат проблеми- не се надявайте много на специално отношение.
Да си призная, лично русенските лекари спасиха живота ми преди 3г.Получих вътрешен кръвоизлив заради извънматочна.За което съм им благодарна,но за сметка на това самите те ме докараха до това дередже.Седмица по рано бременността беше открита от Саха,но кой е той,че да му повярват.Всичките величия ме гледаха в АГ-то и не видяха нищо подобно.Вкараха ме за кюртаж и два дни по-късно...
Тази година ми "помогнаха" да загубя детето си... ако започна да ви разказвам истории от АГ-тоооо ....мога да напиша роман.
Така,че ВНИМАВАЙТЕ!!!!Вярно,че доста съм им насъбрала,но има и защо.Единствения,който може би разбира малко повече е Зарзаланов,но е толкова натоварен,че не може да се концентрира върху всики случай,а и още нещо което не му харесвам-преглежда само на частно и кабинета му е доста мизерен,винаги ме е било страх да не хвана нещо.
Не искам да ви се меся но ако имате друга алтернатива,не чакайте и на вас да ви се случи непоправимото!!!!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
Re: РУСЕ - добри гинеколози за стерилитет
« Отговор #9 -: Декември 17, 2007, 09:55:50 am »
Meggy колкото и да ми е мъчно също бих те посъветвала да бягаш далеч от русенските лекари.
Няма лекар който да е добър в проблема Стерилитет.
Права е и teodk76 и ddn007 много добре са ти описали ситуацията в Русе.
Моето мнение за Зарзаланов е точно обратното на bebe_? на мен лично не ми помогна и трябваше
сама да търся изход в други градове далеч от Русе.
ddn007 а на мен Саха ми видя ембрион  8O преди 3 години и 2 седмици по късно ме оперираха от извънматочна.При всеки различно :D

*
Re: РУСЕ - добри гинеколози за стерилитет
« Отговор #10 -: Декември 17, 2007, 21:08:25 pm »
Аз искам да попитам,тези момичета които са посещавали Любомир Бойчев какво им е мнението за него?
*
Re: РУСЕ - добри гинеколози за стерилитет
« Отговор #11 -: Декември 18, 2007, 08:52:50 am »
Супер е. Няма нищо общо с русенските ни доктори. Благодарение на него вече имам светлина в тунела. Не е комерсиален, изцяло е отдаден на работата си. Ако имам късмет всичко да е наред смятам и да родя при него.

[/url]
*
Re: РУСЕ - добри гинеколози за стерилитет
« Отговор #12 -: Декември 18, 2007, 12:50:55 pm »
Благодаря ти  teodk76 за отговара.Аз съм ходила при него няколко пъти,но понеже сега ми предстои лапароскопия,а видях тук,че приминавъл към коремна операция,затова малко се притеснявам.При теб така ли беше?Извинявай за глупавия въпрос,но много ме е страх.
*
Re: РУСЕ - добри гинеколози за стерилитет
« Отговор #13 -: Декември 18, 2007, 15:31:23 pm »
Това става в много редки случаи и когато е крайно необходимо. Когато си за лапаро ти прави лапаро. Аз имах доста големи сраствания навсякаде и към всичко плюс отстраняване на двете тръби и всичко това стана с лапаро. Така че не се притеснявай. Всички са много учтиви. В интензивното е много чисто и персонала е доста приветлив. Като мине старшата, сутринта след операцията ,  ще те смъкнат долу в отделението на ход  :). Спиш и те пускат. Ако те интересува нещо повече питай.

[/url]