И аз да си кажа казването точно тук!Бягайте от Русе!!!!Навсякъде може да намерите лоши лекари,но в Русе специално са САМОЗВАНЦИ от класа!Нищо не става от тях!Ако нямаш късмет,на тях в никакъв случай не можеш да разчиташ.И като ги говоря тези неща, не ги говоря само от собствен опит.Имах възможността само в рамките на 2 месеца да видя перипетиите на няколко семейства,който или останаха без деца или се сдобиха с редица проблеми.Смело мога да кажа,че русенската гинекология е машина за пари и тъй като пациентките са като на конвейр,те притупват за да не се прекъсва поточната линия,и ако имаш шанса да оцелееш ще оцелееш,ако не аман ти е системата-ще ме прощавате за израза.Вярно,че има и доволни пациентки ,но те са предимно жени с не особено проблемна бременност.Но ако си сред онези които имат проблеми- не се надявайте много на специално отношение.
Да си призная, лично русенските лекари спасиха живота ми преди 3г.Получих вътрешен кръвоизлив заради извънматочна.За което съм им благодарна,но за сметка на това самите те ме докараха до това дередже.Седмица по рано бременността беше открита от Саха,но кой е той,че да му повярват.Всичките величия ме гледаха в АГ-то и не видяха нищо подобно.Вкараха ме за кюртаж и два дни по-късно...
Тази година ми "помогнаха" да загубя детето си... ако започна да ви разказвам истории от АГ-тоооо ....мога да напиша роман.
Така,че ВНИМАВАЙТЕ!!!!Вярно,че доста съм им насъбрала,но има и защо.Единствения,който може би разбира малко повече е Зарзаланов,но е толкова натоварен,че не може да се концентрира върху всики случай,а и още нещо което не му харесвам-преглежда само на частно и кабинета му е доста мизерен,винаги ме е било страх да не хвана нещо.
Не искам да ви се меся но ако имате друга алтернатива,не чакайте и на вас да ви се случи непоправимото!!!!