0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Titikaka

гинеколог-ендокринолог
« -: Април 18, 2007, 10:27:08 am »
Здравейте момичета, трябва ми добър гинеколог-ендокринолог.Имам аменорея от няколко години, а лекарите все немогат да разберат от какво е и защо е, а времето си минава и започнах много да се притеснявам.Препоръчаха ми доктор Генов, но съдейки по коментарите ви  нямам намерение да се насочвам към него.От съседната тема разбирам че и доктор Владимиров е гинеколог-ендокринолог и мнението ви за него е много добро.Смятате ли че ще ми помогне?
Re: гинеколог-ендокринолог
« Отговор #1 -: Април 18, 2007, 10:45:27 am »
Здравей,

и аз прочетох доста негативни неща за д-р Генов. И все пак искам да споделя, че според мен той е много добър ендокринолог. Момичетата тук се оплакват основно от разбиранията му като гинеколог и най-вече, че е скъпчия и предписва процедури, които понякога са излишни.
Навремето, когато ми откриха пролактиномът, той беше първият лекар, който ми каза за Достинекс, макар че той беше току що излязъл и още останалите ендокринолози предписваха единствено Бромокриптин. Освен това се отнесе много човешки към мен, заведе ме Ендокринологията, насочи към други специалисти ендокринолози и т.н.
Разбира се, може и да съм изключение. Сега съм пациентка на д-р Владимиров и него също го препоръчвам с две ръце. Общо взето, няма много голям избор на такива лекари. Дано по-бързо да се открие причината за твоите проблеми и бързо да се оправиш.
Не вярвайте в чудеса - разчитайте на тях!
*

Titikaka

« Отговор #2 -: Април 18, 2007, 11:23:49 am »
Cheetah, благодаря за бързия отговор.Аз не съм от София и ще се наложи да пътувам.Как става със записването в смисъл за след колко време дават час и колко време ще трябва да остана в София, ако евентуално доктора поиска някакви хормонални изследвания?Аз имам доста от основните хормони - полови и на ендокринните жлези + ЯМР на хипофизата.Каква сума ми трябва за един такъв първоначален преглед за да съм подготвена?
« Отговор #3 -: Април 18, 2007, 12:15:49 pm »
Здравей отново,

аз при Генов не съм ходила много отдавна и не знам какъв му е графикът. Ако се обадиш на Владимиров, обикновено ти дават час за другата седмица, най-много в рамките на 10 дни. Първоначален преглед и консултация при него струват 45 лв.Той ще ти напише какви изследвания трябва да направиш, но не мисля, че е нужно да ги правиш в София. В смисъл, повечето хормони се изследват в определени дни от цикъла и ако посещението ти не съвпадне с тези дни, няма как да стане. Ти в кой град живееш?
Според мен е най-добре да си запишеш час при него, да си приготвиш 50 лв, а като дойдеш ще разговаряте на място и в зависимост от изследванията, които той ти назначи, ще можеш да прецениш колко пари да си приготвиш за по-нататък.

*

Titikaka

« Отговор #4 -: Април 18, 2007, 12:32:21 pm »
Благодаря ти за отговора, а знаеш ли дали в събота и неделя приема пациенти?
« Отговор #5 -: Април 18, 2007, 12:40:23 pm »
не, по принцип не работи събота и неделя.
*
« Отговор #6 -: Април 18, 2007, 15:12:51 pm »
При Генов процедурата е същата. Записваш си час - горе долу за следващата седмица. Аз плащам средно около 40 - 50 лв. Имала съм и доста по - високи прегледи, но са рядко и ми е правил определени манипулации. Работи и  в събота.
*
« Отговор #7 -: Април 18, 2007, 17:28:07 pm »
Здравейте момичета, трябва ми добър гинеколог-ендокринолог.Имам аменорея от няколко години, а лекарите все немогат да разберат от какво е и защо е, а времето си минава и започнах много да се притеснявам.Препоръчаха ми доктор Генов, но съдейки по коментарите ви  нямам намерение да се насочвам към него.

Ако искаш бебе д-р Владимиров ти го препоръчвам горещо. Но ако искаш обикновен гинеколог-ендокринолог мисля, че д-р Генов е добър избор.Все пак отиди и при двамата и реши сама.Вярно е, че има много негативни мнения за Генов, но аз пък мога да кажа само добри думи за него. На мен ми е помогнал.
Пристрастена към д-р Хаус!
*

гост

« Отговор #8 -: Април 18, 2007, 17:42:11 pm »
Благодаря ви момичета, че се включихте с мнения. Вече реших да се доверя на доктор Владимиров.Може би ще си зпазя час за м.Юни, защото сега започвам нова работа и няма да е удобно да излизам още първия месец. Благодаря ви още веднъж.