Здравейте,на всички!
За първи път съм в този форум и разбирам колко много болка има.Искам парво да пожелая на всички повече радост,здраве и лубов.
Искам да разкажа моята история с надежда да полу4а отговор на въпросите,които останаха в последствие.
На 26 години сам и това ми беше първа бременност.Ако е имало такава наистина.Края на май си направих тест за бременност /домашен/ показваше 1 чертичка ,а втората си личеше съвсем леко,на 2 пак така.Реших да отида и да си взема от тестовете,кадето направо изписва дали си бременна или не.Направиь още 2 и на двата показа,4е сам бременна.Мъжа ми веднага ми направи застраховка/без която тук никой не иска да те погледне и за която се 4ака 2 седмици за да влезе в сила/.По интернет си пресметнах в коя седмица би трябвало да съм-6.И седях и 4аках да изтекат 2 седмици за да отида на лекар,като през това време единственият признак беше,4е ме боляха гърдите,но не съм имала други признаци.След около седмица и половина ми се появи кафияво,на следващия ден кравоизливи като при доста силна менструация,на 3 ден пак кафяво и това беше.между временно след няколко дена застраховката беше в сила и се обадихме на доктор като ми дадоха час 4ак за края на месеца като им казах ,4е сам имала кръвотечение тя каза само добре.Званахме на други доктори за да искаме по ранна дата,но без успех няма да обеснявам причините за да не ви отегчавам допалнително.Забравих да спомена ,че след течението болките в гърдите изчезнаха,а иначе преди цикъл никога не са ме боляли гърдите.Четох в някъв саит,че ако си имала аборт след две седмици домашния тест трябва да отчете правилно и така напражих поредния тест и този пат ве4е беше отрицателен.Моите въпроси са:дали това е било аборт в деиствителност ,самото те4ение води ли се като цикъл или кога би трябвало пак да ми доиде,дали изобщо може да се разчита на тези тестове дали съм била бременна въобще има ли шанс все още да съм?След като си напражих последния тест се обадих и отминих часа,защото реших ,че вече няма смисъл.Извинявам се за далгото писмо и дано някои стигне до края и има търпението да ми отговори.
Предварително благодаря на всички ,които ми отговорят и пожелавам причтен ден на всички.