0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

grasia_770

sled plastika na trabite
« -: Април 16, 2004, 03:24:17 am »
kak se chustvate?
не мисля за това вече
« Отговор #1 -: Юли 05, 2004, 00:31:00 am »
Вече 3 години от операция за пластика на тръби...от 1г сме осиновили синът ни и не мисля какво ще стане.Спокойна съм.Яд ме е ,че сме загубили толкова време по доктори.
*

тъжна

sled plastika na trabite
« Отговор #2 -: Януари 14, 2005, 12:16:14 pm »
не знам как се чувствам...оказа се, че фибралния ми апарат е повреден или по-точно изобщо го няма! Не от операцията де, но все пак...това са ония власинки дето трябва да предвижват матката. Яд ме е , че не ми го обясниха веднага след операцията, а се наложи да ходя допълнително по доктори, за да ми го обяснят.И сега правим исеминации, но заради липсата на власинки нищо не става. В задънена улица съм и не знам какво да правя...мисля си дали не мога да намеря майка донор, т.е. жена, която е готова, срещу заплащане разбира се, да направи инсеминация с мъжа ми и да се откаже след това от детето.
sled plastika na trabite
« Отговор #3 -: Януари 14, 2005, 12:22:36 pm »
Защо не пробвате с Инвитро, вместо да търсиш майка донор ако проблема е само в тръбите.
*
sled plastika na trabite
« Отговор #4 -: Януари 14, 2005, 13:46:13 pm »
защо се притисняваш толкоз много за фибриалните апарати нъли казваш че си оперирана те се оправят просто от тръбата вадят нови власинки
и аз скоро бях оперирана за втори път и ми казаха че и фибриалните апарати са оправили сега ходя на физиотерапия през месец от свършването на менструацията да 20-я ден правя по 10 процидури
дори и да не стане през това време като свърша физиотерапията ще меря базална температура и ще последва фуликулометрия в общи линии е това

и още веднъж не се претиснявай за нищо а слушай докторите какво предлагат и изпълнявай
успех