здравейте ,
от 2 г се опитваме да имаме дете с мъжа ми ,но нищо и нищо не се получаваше и така до миналия месец ,когато решихме да отидем на лекар в репробиомед ,там ни написаха листче първо за спермограма ,след което ни съобщиха 4е спермограмата е много лоша с 2% живи сперматозоиди или нещо такова,ПРИ което изпаднахме в ужас ,това е наи-лошото което могат да ти кажат лекарите - '' НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ОСВЕН ИНВИТРО ,ДОНОР И ОСИНОВЯВАНЕ ,А 2РОТО И 3ТОТО ГО ИЗКЛУ4ВАМЕ ЗА ТОЗИ ПЕРИОД..
Изпратиха ни при Д-р Лазаров за консултация, тои ни сподели 4е шансът за пове4е живи сперматозоиди е по голям а,и за инвитро е по-голям когато се направи операция при която се изтегля семенна те4ност от тестисите(biopsia) Така и така на всичко сме готови за дете, мом4ето ми се подложи на това ,ии там нямахме успех ,Докторите казаха ,4е нямаме шанс за дете ! Не знам какво да правим ,a mejdu drugoto biahme pravili edna spermograma v nashia grad ,i tia beshe s podvijnost 3,5 % ,a tazi koiato napravihme v klinika reprobiomed beshe 2% ,a ''uj'' kato napraviat biopsia % bil mnogo po goliam !? drujki .. % e 0 - ot biopsiata ,koeto ne e vuzmojno..
да се довериме на друг лекар или не
та исках да ви помоля да споделите мнението си za dobri lekari,
много сме тъжни мине не мине 5 мин и само за това говориме ..
както казват хората - за какво и какъв е смисала ти да живееш като няма за кого ...
извинявам се ако темата ми не е на подходящото място