0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Предложение за финансово подпомагане
« Отговор #260 -: Ноември 26, 2007, 23:53:55 pm »
Честито на всички! Желая ви успешни процедури и много скоро да се похвалите с :bfp:
« Отговор #261 -: Ноември 27, 2007, 08:25:05 am »
bebe_вече2007, Verra, barbaron 708, baracuda, Ledena_luna, Cvetelina, благодаря ви момичета  :bighug: Е, този път вече няма как да не стане с толкова пожелания!  :)
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
« Отговор #262 -: Ноември 27, 2007, 09:21:38 am »
Момичета благодаря Ви за пожеланията , нека ви се връщат и на вас  :bighug:
*
« Отговор #263 -: Ноември 27, 2007, 09:50:31 am »
Du6ka, Ledena_Luna, Barbaron0708, Adi, Kapka_lubov, Angelina, Мимка - не ви познавам, поне в по-голямата ви част, някои от вас само съм виждала. Това обаче не ми пречи да се радвам много за всички. Пожелавам ви от най-топлите кътчета на душата си много, много късмет. Пожелавам ви на финала на процедурите поне по две протегнати ръчички, които да са си само ваши! Пожелавам ви безсънни нощи заради плачещи бебчета! Пожелавам ви да сбъднете мечтите си скоро, много скоро! А на Людмила едно огромно "БЛАГОДАРЯ"! Много обичам да осъзнавам, че има и много добри хора край нас. Господ си знае работата за тях. Нека добрината ви се върне умножена по милиони!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #264 -: Ноември 28, 2007, 20:24:32 pm »
Капка любов и Ангелина, честито и късмет!  :D :D :DДай Боже да има много бебета!!! :D

Puhi, :bighug:
*
« Отговор #265 -: Ноември 28, 2007, 20:43:53 pm »
Puhi, много хубави пожелания! Дано се сбъднат! Благодаря!
 :bighug:

« Отговор #266 -: Ноември 29, 2007, 08:25:06 am »
Благодаря за думите adi!
Puhi, както се казва "От твоите уста в Божиите уши"  :D Благодаря и на теб!
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
« Отговор #267 -: Ноември 29, 2007, 09:26:02 am »
Честито момичета -  :D - много прекрасна кампания и много прекрасни новини!

Нека Бог е с вас! И нека това са вашите най - истински опити и най - сбъднати мечти и чудеса!
« Отговор #268 -: Ноември 29, 2007, 09:26:38 am »
Честито момичета -  :D - много прекрасна кампания и много прекрасни новини!

Нека Бог е с вас! И нека това са вашите най - истински опити и най - сбъднати мечти и чудеса!
*
« Отговор #269 -: Ноември 29, 2007, 09:35:24 am »
Искам да каза на Людмила огромно БЛАГОДАРЯ за нейните дела, за многото щастливи двойки, за многото слънчеви погледи, за надеждата която вдъхва. Людмила ти си прекрасен човек - и да знаеш всичко се връща - твоето дело ще бъде възнаградено :) 
:youwoman:
Мимка, Барбаронче, Душка, Ледена луна, Ади, Капка любов, Ангелина - Честито момичета, пожелавам ви успешни процедури и да ни зарадвате с две черти :) Късмет

:bighug: :crossfingers:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #270 -: Ноември 29, 2007, 09:42:40 am »
Ама много искам да се сбъднат да знаете! :bighug:
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #271 -: Ноември 29, 2007, 21:05:12 pm »
Включвам се с малко закъснение по технически причини.

Първо да поздравя изтеглените цветя- Лале, Кокиче, Люляк, Минзухар, Орхидея, Лилия, Омайниче, Лилиум, Нарцис, Роза, Циклама, Бегония. Момичета, желая ви успешни процедури!  :blowingdust: :blowingdust2:

От името на сдружение "Зачатие" БЛАГОДАРЯ ти, Людмила! Надявам се и в бъдеще да работим добре заедно и да успеем да осъществим нови идеи в помощ на хората с репродуктивни проблеми. Убедена съм, че ако има повече хора като тебе, които да се ангажират с обществени каузи, у нас ще се диша много по-леко. Бъди здрава и много щастлива!  :balk_21:

На благотворителната вечер от сдружение "Зачатие" бяхме поканени и присъствахме Ultra и StefiZ, за да участват в организацията и провеждането на жребия и аз, за да кажа няколко думи за репродуктивното здраве в България. Присъстваха и други хора от Зачатие, ако сикат, ще си кажат. В последния момент се промени предварителния сценарий и моята реч, както и тази на д-р Владимиров отпаднаха за сметка на многото предмети, които бяха събрани и изложени на търга. Така ни се искаше да наддаваме за онова издание на Безсъници на Яворов, представяте ли си, има само 15 копия! Да е жив и здрав г-н Росен Плевенлиев, който го спечели за 1000 лв.  :lol:  Благодарности на всички, които се включиха в търга, както и на специалистите, които ще поемат останалата част от процедурата. Искрено се надяваме, че това няма да е само изолиарана акция, а хората с възможности в нашата страна ще заемат сериозна позиция по въпросите на репродуктивното здраве.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #272 -: Декември 01, 2007, 22:26:47 pm »
Мели, благодаря ти за увлекателната и изчерпателна информация! Благодаря ти за всичко, което правиш! :balk_21:
Аз съм едно от изтеглените цветя - Люляк!
Още веднъж - хиляди благодарности на Людмила Филипова, на д-р Владимиров, на д-р Щерев, на "Зачатие", на Мели и на всички, които направиха така, че да започнем отново да мечтаем!  :thankyousign: :bighug:

« Отговор #273 -: Декември 03, 2007, 22:56:48 pm »
Здарвейте и от мен,
искам да благодаря на всички за милите думи и за подкрепата в инициятивата.
Специялно благодаря на Мели и Зачатие.
Тези дни ще изтеглим още една двойка, на която ще може да се помогне със средства. След като се събраха пари от всички дарители, и се разпределиха между спечелилите семейства, останаха средства за още едно семейство.
Надявам се скоро да пиша с добри новини и за нови инициятиви.

Желая на всички искрено успех!
Поздрави,
Людмила
« Отговор #274 -: Декември 07, 2007, 10:17:54 am »
Lessyy  :bighug: :thankyousign:
Неуспеха не означава, че никога няма да успееш, просто ще ти отнеме повече време.
« Отговор #275 -: Декември 09, 2007, 17:27:28 pm »
Людмила, това, което правиш е прекрасно!  :youwoman:
Du6ka, Ledena_Luna, Barbaron0708, Adi, Kapka_lubov, Angelina, Мимка, много се радвам за вас и ви пожелавам много късмет!