0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Deni Koleva

Избор на клиника за инвитро
« -: Ноември 09, 2007, 20:07:30 pm »
Здравейте! Обмисляме със съпруга ми да пробваме оплождане инвитро - уморих се да меря базална температура и да чакам всеки месец! :( Та бихте ли ми помогнали в избора на клиника - в сайта гледам линк към клиника Надежда??? Те ли са най-добрите?
Благодаря ви предварително! :kiss:
Re: Избор на клиника за инвитро
« Отговор #1 -: Ноември 09, 2007, 20:21:59 pm »
Здравей. Не може да се каже "Тези са най-добрите" или "Онези са". Има много добри клиники, Надежда е една от тях. Имаше една много хубава статия как да си изберем клиника, сега ще я потърся.

Ето една подобна: http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=762&Itemid=15
А ето и другата: http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=736&Itemid=15
« Последна редакция: Ноември 09, 2007, 20:24:31 pm от little_rabbit »
« Отговор #2 -: Ноември 12, 2007, 18:35:03 pm »
Мисля, че е добре при избора си да се съобразиш с това къде живееш, защоо пътуванията за преглед са си фактор.
Защо сте решили инвитро. Пробвахте ли инсеминации, къде е проблема, защо не става бебето. Какви изследвания сте правили?
« Отговор #3 -: Ноември 13, 2007, 11:58:02 am »
Ami opitvame ve4e 1 godina - prez mesets may 2006 zagubihme edno bebe - posle po4nahme da opitvame. Hodih na dva pregleda - kazaha 4e vsi4ko e nared - ama kak stignaha di tozi izvod sled kato samo me pregledaha na 3d videozon - neznam - ne sa mi pravili namazka ili ne6to podobno - prosto ne znam - mislia 4e e karino vreme za spetislist po reproduktivno zdrave - a za invitroto - ami struva mi se dobur variant - za tova i popitah za klinika - ako ima druga optsia, bih probvala -kakvo e insemenatsia :oops:? Vse imam 4uvstvoto 4e do sega lekarite koite pose6tavah me prtupvaha i ne se otnesoha seriozno kum problema - mnogo stranno - ama kato nerazbiram  :oops: Predi6nia put zabremeniah ot purvi opit! Kazaha 4e sme zagubili bebeto zaradi virusna infektsia - ama taka i ne rzbrah kakvo zna4i tova!

От модератора: Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Ноември 13, 2007, 12:07:33 pm от rally_pat »