Аз също гледах предаването и ми се стори много кратко
. Взеха интервю от едно момиче, което се казва Таня, тя спомена форума от Зачатие, незнам коя е, и много се радвам за нея, че вече чака близнаци след толкова мъки. Спомена, че се е лекувала при Стаменов. Говориха за липсата на информация в малките градове и затова, че малко хора ползват интернет, за да научат повече за проблема. В крайна сметка, разбрах, че програмите помагат на 1000 жени годишно, а за 2008 година не се очаква помощта, особено профилактична и друга, не само инвитро, да се поеме от Здравната каса. Ако бяха показали повече случаи, като лечението на ендометроза, различни манипулации, като лапароскопии и други подобни, може би щеше да се рашири темата за безплодие. Незнам защо говорят само за ин витро, като стигането до него се предхожда с толкова други опити, а ин витро в краен случай. Ами мен ме интересува дали има жени забременяли след лапароскопия, продухване на тръби и т.н. по естествен път. И че всичко това е толкова финансово отежнено, а всеки говори за цените на ин витро.