0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
Прегнил и базална температура
« -: Ноември 05, 2007, 08:03:02 am »
Здравейте, момичета! В събота сутринта ми биха инжекция прегнил 10 000 ед. с цел спукване на фоликул. Доколкото разбирам той предизвиква спукването на фоликула между 24 и 36 до 40 часа след инжекцията. В моя случай вече минаха 48 часа. Температурата обаче остава ниска (около 36.4-36.5) :( Според вас това означава ли, че и в този цикъл след стимулация с клостилбегит и прегнил, овулация отново не е имало? И има ли някакъв шанс фоликулът да се е спукал, но температурата да се повиши по-късно? Не знам дали не съм прекалено нетърпелива и дали не избързвам, но уговорката с лекаря ми е чак за сряда, а дотогава....ми се струва цяла вечност...Благодаря предварително на всички за отговорите!
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
Re: Прегнил и базална температура
« Отговор #1 -: Ноември 05, 2007, 09:55:58 am »
Ето как беше при мен-биха ми прегнил и след 1-2 дни отидох да проверим спукан ли е фоликулът-беше спукан и съм имала овулация.Тя е била на 17-ти ден.В следващите 2-3 дни температурата ми седеше както в другите дни  и чак на 4-тия се вдигна рязко.Бях бременна след тази стимулация.
 Ако разгледаш и сегашната ми графика,ще видиш колко е объркана,въпреки това съм имала овулация и съм бременна.
 Успех ти желая!
<br />
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
Re: Прегнил и базална температура
« Отговор #2 -: Ноември 05, 2007, 10:04:02 am »
Много ти благодаря, z22! Наистина страшно ме успокои и ми даде още няколко дни надежда! :) Силно се надявам и при мен да се получи така :)