0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
АГ Варна
« -: Ноември 04, 2007, 14:04:07 pm »
Здравейте, момичета! Не съм от Варна и затова искам да ме насочите, къде се намира АГ Варна. Чета тук, че сте доволни от доктор Александров-той само с мъжки фактор ли се занимава?  Друг добър лекар да ми препоръчате там.Интересува ме, ако се доверя на АГ-то, мога ли да разчитам, че ще ни направят достоверни изледвания на мен и съпруга ми, и тъй като смятам че сме за АРТ, след това дали ще я направим там. И още нещо те работят ли по ЗК, става въпрос за прегледите и изледвания. Може ли и някакъв телефон да ми дадате. И вече за последен въпрос-в почивните дни правят ли изледвания. Благодаря!
Re: АГ Варна
« Отговор #1 -: Ноември 04, 2007, 19:49:49 pm »
Не, знам как да ти обясня къде се намира, защото не съм от Варна, изследвания е добре да си направиш преди да отидеш на преглед, там е доста натоварено основно с процедури инвитро, икси. Д-р Александров е по женския фактор и после по мъжкия. Там можеш да се обърнеш и към други лекари, ти трябва да си избереш, в асистирани има темичка специално за екипа на АГ Варна. За други специалисти от града предполагам ще кажат момичетата.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #2 -: Ноември 04, 2007, 20:37:29 pm »
нямаш работа в аг-то преди да са рещили 4е си за инвитро и са те извикали.парво трябва да си запишеш 4ас в някои от кабинетите на специалистите като например доцент маркова/неиният кабинет е в маи4ин дом/ а на доктор александров кабинета е в клиника кисиови.след като те прегледат ще ти назна4ат нужните изследвания и ако има показания да се прави инвитро ще те запишат и ще ти кажат кога да се обадиш и да отидеш в аг-то.в самата болница се изваршват процедурите по самото инвитро,много е натоварено и не е там мястото за срещи и информация.така 4е си запиши 4ас в кабинетите за посещения
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*
« Отговор #3 -: Ноември 04, 2007, 22:01:14 pm »
Здравейте, момичета! Не съм от Варна и затова искам да ме насочите, къде се намира АГ Варна. Чета тук, че сте доволни от доктор Александров-той само с мъжки фактор ли се занимава?  Друг добър лекар да ми препоръчате там.Интересува ме, ако се доверя на АГ-то, мога ли да разчитам, че ще ни направят достоверни изледвания на мен и съпруга ми, и тъй като смятам че сме за АРТ, след това дали ще я направим там. И още нещо те работят ли по ЗК, става въпрос за прегледите и изледвания. Може ли и някакъв телефон да ми дадате. И вече за последен въпрос-в почивните дни правят ли изледвания. Благодаря!
с.васи тел.на Александров е 88 45 68 в клиниката
0888 325 749 мобилен
Доц.Маркова 331 144 кабинета й в Майчин дом
Успех!
« Отговор #4 -: Ноември 05, 2007, 16:54:03 pm »
За Маркова можеш да си запишеш час в МД
тел. 332000
ул. “Мир” No. 1
гр. Варна 9010

Александров
Клиника Кисьови