0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: Разни драсканици
« Отговор #20 -: Октомври 26, 2007, 18:00:13 pm »
И аз теб! :balk_21:
Сори за спама
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #21 -: Октомври 26, 2007, 19:09:54 pm »
Аз пък ще му отговоря на този господин ето така: вярвам, че всичко, което ни се случва е написано "някъде горе". И понеже го вярвам, съм готова да приема, че ми се налага да се боря за своята рожба. Колко време- не знам, но зная, че го искам, а след като го искам, значи е написано там- "някъде горе". И ако след това заболея от някаква болест или мъжа ми или детето ми или пък не дай Боже някой от гореизброените умре- нека. Значи така е трябвало защото така е било написано там "някъде горе". Защото вярвам, че какъвто и да е пътя, по който трябва да върви човек през живота си, той е точно такъв, какъвто му е написан "отгоре".

ПС И днес един възрастен човек упрекна младите хора, че търсели помощ от Държавата затова, че "имали проблеми", а ходели полуголи по улиците.. Какво да ви кажа- мисленето на тези хора ще се промени след десетилетия и то само ако ние не спираме да тръбим, че да имаш подобни проблеми не значи, че си водил разюздан полов живот или си болен от някоя "срамна" болест..

*
« Отговор #22 -: Октомври 26, 2007, 20:26:14 pm »
Ефирче, наистина не си заслужава да се ядосваме... това са жалки хора... за жалост сме все още неразбрани от по-голямата част от обществото... Днес трябваше всички колеги да направят анонимно класиране за най-нуждаещите се от финансови помощи (ако пристигнат от някъде) колеги... всички са направили...и почти във всички списъци съм на последните места...ние сме само двама...пари не ни трябват...мъжът ми работи...нямаме деца, не знаем колко трудно се издържат и гледат и т.н....тези хора просто не зная през какво минаваме, какво преживяваме и колко ни струва мечтата да имаме дете...а дори понякога тя изобщо не се сбъдва...остава си просто мечта...тъжно, много тъжно...прегръщам те силно, миличка! :bighug:

*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #23 -: Октомври 27, 2007, 00:32:06 am »
Ефирче, имам една колежка, която има претенции да има висше математическо образование, на 25 години е и това лято разбра, че падащите звезди не са звезди.
Тя си е мислела, сигурно, че звездите така си висят там и като им се развали окачалката и туп - падат на Земята.
Представяш ли си как ще се почувства тя, като разбере, че Вселената не се върти около нея... Тези дивотии са малко в сравнение с тези, които ще избълва тя...
Не можеш да се връзваш на всеки идиот. И ако някой ти каже, че лудите са на изчезване не му вярвай :)
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #24 -: Октомври 27, 2007, 10:10:13 am »
 Спомням си първите стъпки в търсене на лекарска помощ , преди десетина години.
 Един лекар тогава , попита мъжа ми -" А , ти как си в леглото ... така де , "става " ли ти?" . 8O 
 После му пусна Пълна кръвна картина , да види " има ли му нещо" и накрая в заключение каза - "Здрав си като бик!"

От тогава , нищо не се е променило май!
Криво ми е , че точно това съсловие на което се доверяваме , има такива представители.
То какво остава  за другите , тогава!

Тамара , права си  , има "различни математици " и точно толкова "различни лекари".

Душе , душичка си ти!
 Да , винаги сме последни в "списъците" , щом нямаме деца , не ни и броят ...понякога! :(

Zlatulka, подкрепям казаното от теб!
 Ще трябва , да  говорим ,да  тръбим и да обясняваме ,защото ако не го направим , така и ще си останем , неразбрани до следващия век!
« Последна редакция: Октомври 27, 2007, 10:50:02 am от Efirche »
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #25 -: Октомври 27, 2007, 12:06:54 pm »
Поредния неориентиран многознайко. Дори не го изчетох докрай. Днес съм си пила валеряна и ми е весело, свеки е на гости и се налага :lol: Та недей да се връзваш на някой си филосов на който не е ясно до каква степен му хлопа дъската :bighug:
Това последното е общоприета простотия. Щом му става значи е мъж от всякъде.  :lol:
За мен на мъжа му трябва много повече от това за да е мъж, но това е друга тема вече :lol: А и на колко ли хора вече съм обяснила, че количество и качество определено са две различни неща, но айде и тук да не задълбавам :lol: Ако продължаваш да се ядосваш ще ти пратя свеки да видиш какво е на човек да му хлопа дъската :lol: :balk_21:
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
« Отговор #26 -: Ноември 04, 2007, 23:05:04 pm »
Ефирче, пази се мила. Щади се. Другите като не го правят, поне ти се щади.
Въпросният господин с дългите тип сектантски постове ми е някак странно познат. Може би намирате сходство? Много се бях разлютила тогава, но защо?
Ние много добре знаем кои сме и какви са желанията ни и какво ни коства тази борба, а другите, онези неразбиращите и многознаещите... майната им!
 :bighug:
« Отговор #27 -: Ноември 06, 2007, 08:58:12 am »
*vera , ами как да не се разлюти човек , ето и ти самата си била възмутена!
Лошото е, че от тази "сектанска" посредственост , понякога боли !
Ама така де , поне знаем ,че има едно място , където сме разбрани.
 :hug2:
« Отговор #28 -: Ноември 09, 2007, 15:26:54 pm »
Днес трябваше всички колеги да направят анонимно класиране за най-нуждаещите се от финансови помощи (ако пристигнат от някъде) колеги... всички са направили...и почти във всички списъци съм на последните места...ние сме само двама...пари не ни трябват...мъжът ми работи...нямаме деца, не знаем колко трудно се издържат и гледат и т.н....тези хора просто не зная през какво минаваме, какво преживяваме и колко ни струва мечтата да имаме дете...
Мноооого познато за съжаление  :( :( :( На мен даже една колежка ми го каза в прав текст - "какво се оплакваш, нали нямаш деца"  8O От същата чух и думите "нали не е защото си си поживяла"  8O при положение, че се познаваме от години  :?
То не е утешение, но наскоро чух от нея "ще се успокоя чак когато дъщеря ми стане майка" по повод на някакъв проблем с детето й (още ученичка), т.е. всичко на този свят се връща  :(
*
« Отговор #29 -: Ноември 09, 2007, 15:40:53 pm »
Oххх, проблема „тъпи колежки” е просто уникален. На мен също в прав текст са ми казвали, че имам достатъчно пари и си живея чудесно, понеже още нямам деца. Идеше ми да я застрелям ....... Ама то глупоста не ходи в гората, ами по хората. Същата въпросна плиткоумна колежка направи коментар по повод на една друга, която от доста време има проблем със зачеването - „Едва ли бебето е от мъжът и. Как пък баш сега забременя” ......
Нямам вече думи, хорската злоба е безгранична ......... 

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
« Отговор #30 -: Ноември 09, 2007, 18:01:51 pm »
Oххх, проблема „тъпи колежки” е просто уникален. На мен също в прав текст са ми казвали, че имам достатъчно пари и си живея чудесно, понеже още нямам деца. Идеше ми да я застрелям .......
Ами аз като имам сили, стрелям. Ако не се правя естествено на разсеяна.
На една такава реплика "Лесно ви е на вас...", я погледнах право в очите и й казах, че това е много грозно и грубо изказване и ако иска да се сменим. Млъкна и нищо не е казала по въпроса... пред мен :wink:.
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #31 -: Ноември 09, 2007, 21:06:11 pm »
Колежки и приятели, бях се скрила в миша дупка. Имаше момент в който не исках никой да виждам и чувам. Понякога човек се чуди какво да каже, но като не знае е по добре да замълчи. Коментари от сорта на, ти не знаеш какво е и колко е тежко, не съм спала от месеци, ще го хвърля на майка, успокойте се и ще стане, вие сте си добре , живейте докато можете и т.н. още ми свиват душата.
Джам беше писала преди по друг повод, но много точно определено: Все едно да обясняваш на онкоболен, колко е хубав живота.(Извинявам се ако не съм запомнила с точност)
Когато покажеш че това изречение е страшно глупаво и нагло и човека срещо теб се извини и притесни добре, но има нагли хора. Когато вместо неудобство и разбиране срещна злорадство и неразбиране, е тогава ужасно ме боли.
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0