0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: направих грешка
« Отговор #40 -: Октомври 25, 2007, 13:01:52 pm »
минах изследвания за кръв и урина....сега следва гинекологичните....препоръчайте ми добър гинеколог във варна
« Отговор #41 -: Октомври 25, 2007, 14:35:37 pm »
Ама какви са тия глупости бе хора - кисти пък извънматочна бременност. Вале , ако сега аз ти кажа ами.... и за моите думи ли ще се хванеш. Тук момичетата не са ванги , нито доктори. И е безмислена цялата тема. Когато човек го боли нещо - отива на лекар- определено.
И друго ако противозачатъчните или стоп бебе хапчетата правеха кисти - никой нямаше да ги произведе. Взимай се в ръце и си обърни внимание на здравето.

Спрете Земята, искам за сляза
« Отговор #42 -: Октомври 25, 2007, 15:09:50 pm »
както вече писах...искам информация за някои неща..и я получих .....не мисля че заслужавам да си толкова рязка с мен...всеки си има слаби места
« Отговор #43 -: Октомври 25, 2007, 15:14:21 pm »
Влез в Адреси на клиники, лаборатории, лекари и се надявам,че ще намериш при кого да отидеш за консултация.Не се отчайвай :balk_602:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #44 -: Октомври 25, 2007, 15:19:25 pm »
вече се ориентирах към две-три имена.....явно ще трябва да хвърлям монета...ако може някой със същите болки да каже при кого е ходил на преглед ще бъда благодарна
« Отговор #45 -: Октомври 25, 2007, 15:21:39 pm »
Щом са само 2-3 имена..това е добре-все поемаш на някъде.А и никога не е излишно да чуеш няколко мнения-на различни доктори.Късмет
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #46 -: Октомври 25, 2007, 15:24:23 pm »
благодаря ти
*
« Отговор #47 -: Октомври 26, 2007, 13:30:39 pm »
Ама какви са тия глупости бе хора - кисти пък извънматочна бременност. Вале , ако сега аз ти кажа ами.... и за моите думи ли ще се хванеш. Тук момичетата не са ванги , нито доктори. И е безмислена цялата тема. Когато човек го боли нещо - отива на лекар- определено.
И друго ако противозачатъчните или стоп бебе хапчетата правеха кисти - никой нямаше да ги произведе. Взимай се в ръце и си обърни внимание на здравето.
това пък за кистите и противозачатъчните къде го прочете? противозач. даже помагат ДА НЕ СЕ ПОЛУЧАВАТ КИСТИ!
 v-leta във варна ти препоръчвам д-р  Александров! успех!