0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Лош гинеколог в Русе
« -: Март 22, 2010, 18:59:58 pm »
Здравейте, момичета аз съм нова, но изкам да ви споделя какво ми се случи за да сте предпазливи като ходите на гинеколог. Наложими се да отида на гинеколог, избрах д-р Анил Саха - Русе  случайно понеже от скоро съм в Русе и нямам личен лекар, доверих се на няколко мнения от форуми. Направо казвам: ТОЙ ЕДВА НЕ МЕ УБИ. Отидох при него, защото гъбичките пак се бяха появили (от много време се боря с тях). Първият преглед мина както трябва даже останах доволна веднага видя, че имам гъбички, но си пуснах микробиология в лаборатория Цибалаб. Оказа се, че за първи път имам Candida Tropikalis (винаги съм имала Albicana ) останах учудена, но се доверих. Д-р Саха ми обясни, че е възможно и ми изписа да пия Итриназол и АНТИБИОТИК МАКРОПЕН ( е тука малко се зачудих, как антибиотик за CANDIDA  :thinking: аз знам, че може да получиш гъбички точно от антибиотик) Изпих всичко казах си: "доктора знае по- добре". Измина една седмица от както изпих лекарствата. Отидох пак на преглед на втората микробиология излезе, че имам пак гъбички само че сега ALBICANS. Аз се притесних много доктора ми обясни, че било възможно понеже първия път преобладавали повече tropicalis и затова вторият път е albicans. Казвам си пак :"той е доктор знае най- добре" изписа ми да пия ФЛАЙЖИЛ И КЛИНДАМИЦИН АНТИБИОТИК. Започнах да пия лекарствата в събота  и усещах, че ми става много лошо имах гадене световъртеж. В неделя вечерта вече имах ОБРИВ  по цялото тяло като слънчево изгаряне и температура неможех да спя. В понеделник отивам при Док Саха  и ми казва ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ГИ ПИЕШ имаш лека алергия ще си вземеш ДЕХИДРОКОРТИЗОН. Вечерта изпих всичко и ставах по зле. На сутринта отидох пак и вече ми каза да пия само Дехитрок. Аз не се оправях ставаше ми лошо неможех да спя да ям  изтръпваха ми ръцете имах високо кръвно от обрива се чувствах много зле. Със съпругът ми се исплашихме ( сами сме в Русе родителите са ни в софия) и двамата виждахме, че не се обравям. ХОДЕХМЕ ВСЕКИ ДЕН ДО ДОКТОР САХА  И ТОЙ ТВЪРДЕШЕ ЧЕ СЕ ОПРАВЯМ. Накрая тръгнахме за София при доктора който  преди ме е лекувал.  Веднага ми сложиха Орбазон системи бях на прага на алергичен  шок имах и нервна криза от което състоянието ми беше много зле. Докторите потвърдиха, че лечението на док. Саха е било напълно погрешено дори Дехотрокортизона не е било подходящо лекарство  в моя случей. И не било възможно да имам един път tropikalis друг albicans.
Re: Лош гинеколог в Русе
« Отговор #1 -: Март 22, 2010, 19:18:05 pm »
Днес все още се въстановявам на специална диата съм и мога да ползвам само бебешка козметика. След месец ми предстои тест за алергии.

Вместо да ме излекува доктор Саха ми влоши състоянието.