0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Какво искат мъжете?
« Отговор #40 -: Август 06, 2007, 20:40:04 pm »
nikolgia, честито! Ще видиш, че таткото много ще се радва и всичко ще бъде наред.

*
« Отговор #41 -: Август 06, 2007, 20:46:35 pm »
nikolgia , честито и от мен! Пиши какво каза док.
« Отговор #42 -: Август 14, 2007, 17:42:25 pm »
Доктора каза че съм в шеста седмица и шестия ден.Каза също че всичко е наред а таткото цял ден гледа снимката на бебето.И казва тази точка тук  е моя.
Надявам се наистина да се радва и да иска това дете както го искам и аз .
 :D

« Отговор #43 -: Август 14, 2007, 23:29:40 pm »
здравеи nikolgia с 4естито!желая ти лека бременост и вси4ко най хубаво от сърце!дано и аз имам този касмет през този месец :bfp: !пи6и ни как сте!  :balk_35:  :bighug:
« Отговор #44 -: Август 15, 2007, 12:40:10 pm »
4естито,николгиа,и лека бременност.
Ина4е и аз от моя мъж не мога да се опла4а.Толкова съм го 6а6нала ве4е.Сутринта го събудих в 6.30 да му кажа 4е БТ е спаднала,и той мили4кия ме попита /Това от добрите или от ло6ите признаци бе6е/.
Да са ни живи и здрави и да ни оби4ат,да са си до нас.4е са от друга планета,от друга са. :)
« Отговор #45 -: Октомври 17, 2007, 15:23:06 pm »
Ами като си хвалим мъжете и аз да кажа за моя. Е не ми е мъж, не сме женени, но то все тая. Че ги е страх, страх ги е. И незная защо, нали ние ще носим бебето, ще раждаме и т.н.
Като решихме да имаме бебе, той каза "Ти готова ли си" Казах му на 100 %, а той " И аз съм готов, ама ти готов ли си?" И сега си правим бебе, но се притеснява, не говори за това. Но много се старае.. :eggsperm: Иначе се вълнува, като ми закъсня веднъж и правих тест, стоя пред вратата на тоалетната иска пръв да го види. Искам скоро да го зарадвам, зная че ще е мноооого щастлив. Даже съм измислила как да му кажа, ама само да стане.

Успех на всички и да се обичате много...
]