0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Reni77

Сега да видя но май за такова чудо не сте чували....Тест за бременност Шуър Чек(на приятелка) показа втора ЕДВА ЗАБЕЛЕЖИМА ЧЕРТА, но след минутите определени за теста, някъде към 10-тата, може ли да се вярва на тази черта? А закъснение има доста голямо - 45-50 ден от цикъла...
« Последна редакция: Октомври 10, 2007, 21:30:11 pm от little_rabbit »
*
Re: какво означава?
« Отговор #1 -: Октомври 10, 2007, 17:51:12 pm »
Чували сме и за това чудо на чудесата.
Я прочетете какво пише на упътването за резултати отчетени след определеното време.
Пък и при това закъснение чертата щеше да си е баш "тлъста"
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Re: какво означава?
« Отговор #2 -: Октомври 10, 2007, 18:20:27 pm »
Няма как да ти кажем тук дали това означава бременност. И аз имах такъв случай и след това М. си дойде на другия ден. За приятелката ти има два варианта - купува си друг тест и повтаря, или си пуска кръвен тест за бременност. При всички случаи, ако не и дойде трябва да отиде на гинеколог. Дано резултатът е какъвто иска.

*
Re: какво означава (бледа черта след 10-тата минута)?
« Отговор #3 -: Октомври 11, 2007, 10:53:31 am »
80% от тестовете за бременност показват 2-ра едва забележима черта след 10 мин.
Роби-10.07.1994г.
Александър-30.07.2008г.
*
« Отговор #4 -: Октомври 11, 2007, 11:08:04 am »
Не може да се вярва на 100% на втора бледа черта след 10-тата минута (да не кажа че вероятността за бременност е под 10 %)

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
« Отговор #5 -: Октомври 11, 2007, 11:14:20 am »
Аз пък изобщо не вярвам на Шуър Чек. Само рекламите му са на него. Освен това е китайски. До сега два пъти съм засичала бременност с кръвен тест. Правила съм Шуър Чек и нищо не е давал, а други тестове са давали бледа втора черта. А то какъв е смисълът да отчете 4-5 дни след закъснението, като бременноста може да се види на ехограф.
*
« Отговор #6 -: Октомври 11, 2007, 12:14:28 pm »
Аз пък само от Шуърчек съм доволна. Винаги и показвал вярно. Пробвах и с Престо - имах 2 отрицателни теста, после Шуърчек показа бременност, а и ЧХГто го потвърди. :D
Но съм скептично настроена към резултати след 10 минута, и то на всички марки тестове. По-добре момичето да отиде на лекар. И въобще защо е чакала толкова дълго. Има много причини за липсата на менструация и бременността е само една от тях.
*
« Отговор #7 -: Октомври 11, 2007, 13:01:33 pm »
Означава - НЕ гледайте тестове след оказания срок!
Да направи кръвен тест и непременно да отиде на лекар!
« Отговор #8 -: Октомври 11, 2007, 13:51:35 pm »
Аз правих два теста , ШУЪР ЧЕК и ПРЕСТО, и двата бяха с бледа втора черта...
Помислих си, че сигурно хормона ми е с ниска стойност, ама щом съм бременна... При ПРЕСТО това означава бременност... Колкото пъти до сега съм павила ПРЕСТО никога не ме е лъгал...