0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
поредна питанка за дуфастона
« -: Ноември 10, 2005, 14:38:14 pm »
последния лекар при който ходих ме извика на 10 ден за 10 000 ед прегнил и ми предписа от 15 до 25 ден 2 х 1/2 дуфастон. днес ми е 25 ден. сутринта си изпих половинката, но преди малко (по обяд) получих леко зацапване с цвят на капучино. засега не се усилва. чудя се при това положение да си изпия ли и последната половинка довечера или да спра до тук с дуфастона и да чакам да си тръгне нормално. не искам да звъня на лекаря защото си позагубих доверието в него и така или иначе с поставянето на прегнила приключих с посещенията си при него. а пък новия който вече посетих не искам да питам защото твърде вероятно е да не се ангажира с мнение за лечение от друг лекар
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #1 -: Ноември 10, 2005, 15:52:23 pm »
Ами изпий си я.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #2 -: Ноември 10, 2005, 19:02:56 pm »
ами добре :D
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #3 -: Ноември 10, 2005, 21:00:17 pm »
Лили, утре ще те удуша, бе, мацка. Нали ти казах ДА НЕ СПИРАШ дуфастона под никакъв повод! Само ако ти текне като река (нормално), тогава. Дуфастона не бави мензиса. Ако пак попиташ, ще ти кажа вица за Иванчо  :lol:
« Отговор #4 -: Ноември 10, 2005, 23:26:24 pm »
И аз съм на дуфастон този месец, но с цел спукване на киста, също имам розово течение от няколко дни утре по план-график трябва да ми дойде. Чудя се това от къстата ли е или друг проблем.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
« Отговор #5 -: Ноември 11, 2005, 08:14:34 am »
Зайче, на мен обаче ми закъсняваше ако пия Дуфастон...
И докторката разправяше, че нямало как да ми дойде ако го пия. Ама идваше съз закъснение.
*
« Отговор #6 -: Ноември 11, 2005, 10:38:00 am »
При мен също лелката идваше едва след като спра прогестерона - независимо дали е Утрогестан или Дуфастон.
Зайче я кажи вица за Иванчо де  :lol:
« Отговор #7 -: Ноември 11, 2005, 11:14:18 am »
Цитат на: TA
Зайче, на мен обаче ми закъсняваше ако пия Дуфастон...
И докторката разправяше, че нямало как да ми дойде ако го пия. Ама идваше съз закъснение.

Ами ако си пиела по една кутия на ден, може и да не ти дойде  :lol:
Иначе си идва - на някой със закъснение, на някой с подранение, на някой на време.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
« Отговор #8 -: Ноември 11, 2005, 11:45:30 am »
Пиех 3х1