0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Мнения за д-р Павлина Павлова-Плевен
« -: Септември 12, 2011, 14:07:34 pm »
Здравейте настоящи пациентки на д-р Павлина Павлова-Плевен!След 10 г стерилитет забременях инвитро.Препоръчаха ми за консултация д-р Павлова,Но аз лично от първата и втората визита не останах доволна от държанието и от отношението и.Сега се замислям дали да я сменя тъй като това ме притеснява.Ако има нейни пациенти моля,да пишат защото много съм объркана.Моята позната-която ми я препоръча каза,че етакава,но като специалист е много добра и отговорна-не знам какво да правя.Ще чакам мнения.
Re: Мнения за д-р Павлина Павлова-Плевен
« Отговор #1 -: Септември 17, 2011, 16:31:32 pm »
Няма ли нейни пациенти?Или при нея са само безпроблемни бременности,а аз съм високо рискова и след като ми видя анамнезата просто се чудеше как да ме отблъсне.Много е лесно да водиш една лека и безпроблемна бременност-дай Боже на всеки му такава,нрофесионално е да доведеш една проблемна до успешен финал.И все пак се надявам на мнения.
Re: Мнения за д-р Павлина Павлова-Плевен
« Отговор #2 -: Октомври 11, 2011, 15:26:02 pm »
Здравейте! Моята брем. също беше много проблемна-за това не разчитах на лекаря от ЖК. Ходех там само, за да ми издават болнични, измерване на тегло, кр. налягане и изследвания. Но...всеки месец ходех на УЗД преглед и при наличие на проблем аз се обръщах към лекаря, на когото вярвам и при когото съм била за инвитро.
Мнението ми е, че не бива да се разчита само на лекаря от ЖК.
Успех!