Здравейте момичета!
За мен този доктор не е много компетентен.Първо минаправиха стандартните кръвни изследвания (но това е заслуга на Д-р Конова), а след това ме запозна с въпросния доктор. Направи ми преглед, взе секрет за микробиология. Като отидох за резултатите, те се бяха запилели някаде ?! След като ги донесе, на едната бланка видях печат Екзакта медика и подпис. Това беше "замаскирано" с коректор и отгоре друго име. От тия резултати се установи, че имам рядка гъбична инфекция(аз нямах никакви симптоми и течение) и ми написа рецепта и лечение.Аз се усъмних,съпруга ми предложи да напрявя микробиологията в друга клиника, но аз се изморих да правя по два пъти едни и същи изследвания (за един месец едни и същи хормони 2 пъти)и реших да се лекуваме. Е "излекувахме се"!Сега съм с изгорено влагалище - пари,смъди, боли и най-интересното: дори и всичко да ни е наред няма да забременнея по естествен начън, защото за полов контакт и дума не може да става.
Сега за инвитрото. Аз си носих всички изследвания и стари, инови. От старите изследвания погледна само протокола от лапароскопията, но нито базалната, нито контрастната снимка и т.н. Малко след това ни извикаха двамата, като Д-р Емин каза, че нищо друго няма да е ефиктивно и остава само ИКСИ.
Но по стечение на обстоятелствата аз бях една от поканените от Аристон и ходих на преглед при Д-р Стаменов и пропастите в цялата процедура лъсна. Оказа се, че нямам 4-5 важхи хормона и актуална снимка и че мъжът ми въобще не е зле както го изкараха.
За съжеление днес ми се обадиха и не сме от двойките, на които ще поито ще помогнат на този етап ( и всичко заради пропуски).
Аристон започнаха процедура с първите 6 двойки. Следващия етап е януари. Успех на всички.