0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Противозъчатъчни преди ИКСИ?
« -: Октомври 06, 2007, 09:32:33 am »
В момента се подготвям за ИКСИ. От трети ден на цикъла  ( 3.10 )пия Марвелон-2x1. Цикъла ми винаги е бил 6-7 дена. Още след първия прием на Марвелон цикълът ми спря и не продължи. Вече четвърти ден продължавам с противозъчатъчните и не се чувствам никак добре, прилошава ми и ми се гади. Възможно ли е да е от Марвелона?! Освен него пия още само фолиева.
Моля, ако има момичета с подобни преживявания, да споделят, защото се притеснявам, а чак в понеделник имам час при док.
Re: Противозъчатъчни преди ИКСИ?
« Отговор #1 -: Октомври 06, 2007, 10:53:14 am »
Зайко, и аз съм на същата схема като теб :wink:, но за щастие не ми става лошо, само дето от Марвелона съм се подула много...
Защо не говориш с доктора си (ти при кого си?) дали няма някакво решение?

И още нещо -  опитай се да пиеш фолиевата киселина вечер, преди лягане....

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #2 -: Октомври 06, 2007, 11:13:39 am »
Рали, при Владимиров съм. Ще се видя с него в понеделник. И аз се чувствам подута, а фолиевата досега все съм я пила сутрин, но ще сменя времето.
Мен ме притеснява това, че ми спря менструацията. Това ми се случва за пръв път. Съмнявам се, че може и да е психосоматично, защото аз съм много тревожна и покрай всичко, което се случва изпадам в паника.
« Отговор #3 -: Октомври 06, 2007, 11:30:07 am »
Рали, при Владимиров съм. Ще се видя с него в понеделник. И аз се чувствам подута, а фолиевата досега все съм я пила сутрин, но ще сменя времето.
Мен ме притеснява това, че ми спря менструацията. Това ми се случва за пръв път. Съмнявам се, че може и да е психосоматично, защото аз съм много тревожна и покрай всичко, което се случва изпадам в паника.

Обади му се на всяка цена за спирането на цикъла, все пак е по-добре да го питаш. Сама себе си ще успокоиш по този начин  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #4 -: Октомври 06, 2007, 23:13:27 pm »
Зайко, едва ли ще е от марвелона, и аз преди първото първото икси бях по същата схема, след иксито също, и преди трансфера на следоледчета, но не съм имала такива опалквания, само се усещах малко понаддала преди стимулацията. Успя ли да му се обадиш днес?
*
« Отговор #5 -: Октомври 08, 2007, 13:15:22 pm »
Вече ми стана ясна ситуацията. Гаденето е от Марвелона, от утре по предписание ще пия по едно. А спирането на цикъла явно няма връзка, било е психосоматично, от притеснение.
*

MALENA*

• 176
  • Смисълът на живота придава онова, което му липсва.
« Отговор #6 -: Октомври 08, 2007, 17:54:21 pm »
И аз сум на Марвелон (2х1) от 5 дни. Така ми се гадеше 3дни,че даже една цигара не съм запалила(което е добре). Гаденето продължава но е поносимо де. Дали ще се изплати пиенето предстои да видим  :wink:
Успех момичета :youwoman: