0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
ВСЕ НЯКОГА ЩЕ ИМА КРАЙ.
« -: Септември 14, 2005, 10:55:07 am »
ПЕТ ГОДИНИ МИНАХА ВРЕМЕ Е.
ВЕЧЕ ЗАПОЧВАМ ДА СИ МИСЛЯ,ЧЕ МОМЕНТЪТ НАЗРЯВА.НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ ОНОВА ЧУВСТВО ЧЕ КРАЯТ НАБЛИЖАВА.ТОЛКОВА ДЪЛГО ЧАКАМ,ТУ ИЗПАДАМ В ЕУФОРИЯ ТУ В ДЕПРЕСИЯ.ЕСТЕСТВЕНО В ЗАВИСИМОСТ ОТ ФАЗАТА НА ЦИКЪЛА.НО ВЕЧЕ СЪМ НАСТРОЕНА ЗА КРАЙ НА ТЕРЗАНИЯТА И ЧАКАНЕТО ДАЛИ ТОЗИ ПЪТ СЪМ БРЕМЕННА.
СЛЕД ВСИЧКО ИЗЧЕТЕНО ТУК И КЪДЕ ЛИ НЕ СИ МИСЛЯ ЧЕ НЯМА КАКВО ПОВЕЧЕ ДА СЕ ТЕРЗАЯ ИМАМ ЕДИН МИСЕД,ЕДНО КУХО ЯИЦЕ,ЕДНА ИЗВЪНМАТОЧНА-ОСТАНАХ С ЕДНА ТРЪБА И СЕГА КАКВОТО САБЯ ПОКАЖЕ.МЪЖЪТ МИ ДАЖЕ СЕ ШЕГУВАШЕ ЗАЩОТО ПРЕДИ ДА РАЗБЕРЕМ ЧЕ Е ИЗВЪНМАТОЧНА ПОСЛЕДНИЯТ ПЪТ ЛЕКАРЯТ МИ СЕ СЪМНЯВАШЕ ЗА ГРОЗДОВИДНА БРЕМЕННОСТ И ПОНЕЖЕ ТОЙ ИДВА С МЕН НА ЛЕКАР ВЕЧЕ НЕ СЕ СДЪРЖА И СЕ ИЗЦЕПИ "АБЕ НЯМА ЛИ ПОНЕ ЕДНА НОРМАЛНА БРЕМЕННОСТ ДА СЕ ПОТВЪРДИ ИМА ЛИ ОЩЕ НЯКАКВИ ДРУГИ ВИДОВЕ КОЙТО ДА СЕ ИЗМИСЛЯТ,ПОНЕ ДА ЗНАЕМ ЧЕ ВСИЧКИ СМЕ ГИ МИНАЛИ И ДА ЧАКАМЕ ВЕЧЕ"
ВСЪЩНОСТ СМЕ ИЗПАДАЛИ  В ДОСТА КОМИЧНИ И ТРАГИЧНИ СИТУАЦИЙ НО ТОЙ НИКОГА НЕ ПАДА ДУХОМ ЗА РАЗЛИКА ОТ МЕН ВИНАГИ НАМИРА С КАКВО ДА МЕ РАЗСМЕЕ.ПОНЯКОГА СИ МИСЛЯ ЧЕ БОРБАТА НЕ Е НАПРАЗНА.ТАКА СТАНАХМЕ МНОГО ПО БЛИЗКИ И ЗА ЗЛО ИЛИ ДОБРО НЕЩАСТИЯТА КОИТО ПРЕЖИВЯХМЕ НИ СБЛИЖИХА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ЩАСТЛИВИТЕ МОМЕНТИ КОИТО СМЕ ИМАМЕ.
КРАЙ ЩЕ ИМА МОМИЧЕТА ГОРЕ ГЛАВИТЕ.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
ВСЕ НЯКОГА ЩЕ ИМА КРАЙ.
« Отговор #1 -: Септември 14, 2005, 11:42:21 am »
Деси, през много си минала, но хубавото е, че имаш чудесен и стабилен съпруг да те подкрепя! Харесва ми твоят оптимизъм, дай Боже всички да сме така уверено настроени!
Успех!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

ВСЕ НЯКОГА ЩЕ ИМА КРАЙ.
« Отговор #2 -: Септември 14, 2005, 11:47:44 am »
:goodluck:  Дано да е скоро този край за всички ни.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

ВСЕ НЯКОГА ЩЕ ИМА КРАЙ.
« Отговор #3 -: Октомври 28, 2005, 14:18:27 pm »
Mnogo hubavo si go kazala, to4no ot tova imah nujda da pro4eta. Takava dalboka depresiq me trese i men, 4e....dobre 4e sa polovinkite, koito sa do nas i ni razbirat.

Пиши на кирилица!
[image]http://www.gifpark.ru/Gifs/PEOPLE/ANGELS/angel16.gif[/image]Luis Daniel 19.05.2005-13.06.2005
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
ВСЕ НЯКОГА ЩЕ ИМА КРАЙ.
« Отговор #4 -: Октомври 28, 2005, 14:34:14 pm »
Ех, че хубаво казано! Радвам се на оптимизма ви. Дано да заразите с него всички ни. И ви пожелам положителни резултати колкото се може по-скоро.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
ВСЕ НЯКОГА ЩЕ ИМА КРАЙ.
« Отговор #5 -: Октомври 31, 2005, 16:32:21 pm »
Понякога в нещастието намираме и по малко щастие. Хубаво е, че мъжа ти те подкрепя във всичко това и ти дава куража да преминеш през препядствията, които ти поставя живота. Нали казват, че когато се затвори пред теб една врата, животът ти отваря друга. Може наистина при теб да се е отворила тази, хубавата, зад която те чака едно сладко, малко, чудесно бебе, като награда за терзанията и за това, че мъжа ти те обича толкова силно и ти помага :D Късмет!
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю