0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Момичета,

моля Ви за препоръка за специалист!
Искам също да споделя и попитам - почти всички гинеколози, при които съм била ме питат дали шийката на матката ми е била обгаряна, въпреки, че никога не съм имала раничка и това не се е случвало.
Преди 11 години обаче, когато бях на 19, по време на колпоскопски преглед, гинеколожката не знаеше, че един от разтворите и не е разреден и ни изгори с киселина / и мен и майка ми/. Имахме около седмица, две неприятно смъдене и течение.Казаха ни обаче, че не е опасно.

Дали това би могло да бъде причина, за това, че някои д-ри виждат видоизменен участък, други ерозио, а трети твърдят, че е физиологично? Възможно ли е то да ми създава проблеми за забременяването?

Съвсем отскоро съм в Бг и ще съм Ви благодарна да ми помогнете с полезни контакти и препоръки!

Желая на всички Ви успех!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: Молба за съвет - при кого да си направя колпоскопия?
« Отговор #1 -: Декември 23, 2007, 08:40:42 am »
Колпоскопия може да си направиш във всеки един АГ кабинет стига да имат апарат за това /колпоскоп/
Аз последно си направих в АГ кабинет в Онкологията /т.н Ракова болница в Мусагеница/Дървеница, незнам точно кой кв./
Струваше ми мисля 27 лв- ще те излъжа, защото правих доста неща и колко струваще дори не си наложих да запомня.
В клиниките по стерилитет също има - може да си запишеш час и да си направиш изследването.
Успех и да нямаш никакви проблеми /колпоскопски :wink:/
« Последна редакция: Януари 05, 2008, 09:09:55 am от denis »

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #2 -: Декември 27, 2007, 02:03:43 am »
denis можеш ли да ми кажеш,там кой доктор те гледа?
« Отговор #3 -: Декември 27, 2007, 08:46:03 am »
Честита Коледа на всички!

Аз също питах по-скоро за специалист...
« Отговор #4 -: Декември 27, 2007, 17:53:50 pm »
Аз съм доволна от д-р Елиза Тюфекчиева, не работи със здравната каса, записва се предварително 2 или 3 седмици.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #5 -: Декември 28, 2007, 08:15:55 am »
denis можеш ли да ми кажеш,там кой доктор те гледа?
Мисля, че се казваше Кюркчиева - едра и сърдита с черна коса и доста контрастиращо червило.
Не съм я избирала, отидох за цитонамазка и го направих спонтанно /колпоскопията и другите неща/ :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
здравей,Lorena!!!

и аз като Веселка бих ти препоръчала д-р е.тюфекчиева по препоръка на доц.маркова от варна се озовах при нея за хистероскопия,но .. трябваше задължително да направя и колпоскопия преди хистероскопията.
преди да отида при нея - във варна на 2 пъти ми правиха кюртаж и имах нещо си на шийката.в началото д-р тюфекчиева само гадаеше и внимателно ме подготвяше,но...след колпоскопията резултата беше:прещипана жлеза вследствие на кюртажите!а да не разнищвам темата и за хистероскопията-очарована съм и многооо благодарна съм на тази жена!
много мила,внимателна и разбрана жена.само дето се чака за нея!