0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

siu4ka

predstoi mi laparoskopia v mai4in dom.kajete ne6to
« -: Септември 25, 2005, 00:09:40 am »
molia vi kajete kak minava vsi4ko,boli li, i ima li efekt pri vas,niakoi zabremenial li e blagodarenie na laparoto. blagodaria vi i uspeh mili dami koito iskate kato men da imate bebe.pojelavam vi go iskreno

moiat problem e 4e na prav pogled niamam problem. ve4e dve godini hodia po doktori i ni6to. ne mogat da razberat za6to ne moga da zabremeneia. izkliu4iha majkia faktor. praviha mi cvetna snimka, osemeniavane,pih hormoni.... i ni6to. sega sam pri d-r atanasov v mai4in dom. toi mi nazna4i laparoskopia.kajete molia vi kak e, boli li i ima li efekt v kraia na krai6tata.blagodaria vi, mili dami. pojelavam na vsi4ki ni da imame skoro bebeta-mnogo.
« Отговор #1 -: Септември 25, 2005, 09:29:59 am »
Миличка, хубаво е, че си се решила на лапароскопия - поне ще се знае със сигурност дали има проблем и евентуално той ще се реши и ще забременееш. Ето ти един разказ за лапароскопията.
Успех!!!

Е пиши на кирилица ;)
« Отговор #2 -: Септември 27, 2005, 12:03:38 pm »
Здравей!
Не се притеснявай въобще от лапароскопията, много лека операция е, не боли въобще и възстановяването е много бързо. Този Атанасов на кой етаж работи?

Искам да те питам нещо друго: Щом ходиш в Майчин дом, да не би спермограмата да е правена там? Ако да - непременно първо я повторете на друго място - в някой инвитро център. Спермограмите в Майчин дом не са надеждни, обикновено всички ги изкарват отличници, а после често се оказва нещо друго.

Успех! :D
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #3 -: Септември 27, 2005, 14:10:45 pm »
Аз съм правила лапароскопия там! Диагностична.
 Хич не е страшно :balk_600:
Възстановяването е бързо!
На прав път си според мен, защото лапарото дава добра информация, като цяло.
 Дано всичко мине добре! :a_cat_01:
*
« Отговор #4 -: Септември 27, 2005, 20:35:06 pm »
За кога ти е назначена лапароскопията? Аз ще бъда там през октомври. Можем да си правим компания. :lol:

*
« Отговор #5 -: Септември 28, 2005, 10:31:37 am »
И аз ще опитам да правя в края на октомври. Бях планувана за 15-ти септември, ама изследванията показли, че имам анемия и повишена утайка и ме върнаха да се лекувам.  :(
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #6 -: Септември 30, 2005, 13:22:20 pm »
Момичета, и аз ще правя лапаро края на октомври при д-р Филипов на 11 етаж!!! Може да се засечем, пишете ми!!!