0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Нещо се обърка с цикъла ми
« -: Септември 07, 2007, 22:09:30 pm »
 Винаги цикълът ми е бил редовен, 27-28 дни, М. по 6 дни, ПМС 2-3 дни преди очакваната датата. Този месец нещо се обърка  :(
 Болки ниско в корема и в кръста, нещо подобно на ПМС, но 7-8 дни преди дата на която трябваше да ми дойде. Първи ден закъснение и нетърпението си каза думата - направих си тест "Шуърчек". Мнооого бледа розова черта, и реших, че си въобразявам. За първи път имах повод да направя тест, не съм виждала как изглежда положителен тест за бременност. Изчаках и на 5 ден от закъснението направих втори тест, пак много бледа  розова черта, но вече не си въобразявах и мъжа ми я видя. На другия ден получих леко кафеникаво зацапване ( 2-3 капки). Бях си записала час за лекар. Прегледа ме с вагинален ултразвук. Няма бременност, направих и при него тест, който се оказа отрицателен  8O . Седми ден закъснение, пак преглед и отново нищо. На следващия ден ми дойде. Вече осми ден не ми спира. Кървенето е по-слабо от друг път и е тъмно кафяво. Не знам какво стана този месец? Не знам и какво трябва да направя сега.

Не се знае какво губиш, когато печелиш и какво печелиш, когато губиш!!!
Когато минаваш по въжено мостче над планинска река, не мисли за водата-мисли за брега...!
*
Re: Нещо се обърка с цикъла ми
« Отговор #1 -: Септември 07, 2007, 22:12:18 pm »
Консултирай се с лекар.
Може да има някакъв проблем-например хормонален.
« Отговор #2 -: Септември 07, 2007, 22:15:05 pm »
Здрасти,
как се чувстваш тези дни?Да си изтинала или да си претоварена или ядосана....?!!
На мен не ми се е случвало подобно нещо, но от майка ми знам, че такива неща могат да повлияят на цикъла.
Gilian

/61499.gif[/img][/url]

« Отговор #3 -: Септември 07, 2007, 22:15:53 pm »
и най-добре да се консултираш с лекар
Gilian

/61499.gif[/img][/url]

*
« Отговор #4 -: Септември 07, 2007, 22:24:23 pm »
Смяната на климата също влияе
Промяната на температурата също
Но най додре консултация с лекар
« Отговор #5 -: Септември 07, 2007, 22:25:34 pm »
   Консултирам се с лекар, който след като ми дойде, каза да следя как ми протича М. и да отида пак когато ми свърши. Аз исках да чуя и вашите мнения. Не не съм изтинала, нито преуморена. Бях на море, което лекаря отчете като евентуална причина за закъснението, но все пак не ми е за първи път да отивам на море, а досега не ми се е случвало подобно нещо.
  Просто исках да го споделя и да чуя вашите мнения. Благодаря ви !!!

Не се знае какво губиш, когато печелиш и какво печелиш, когато губиш!!!
Когато минаваш по въжено мостче над планинска река, не мисли за водата-мисли за брега...!
*
« Отговор #6 -: Септември 07, 2007, 22:30:21 pm »
Ако ходиш на лекар-пиши какво ти е казал и дали е спряло кървенето.
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #7 -: Септември 07, 2007, 23:31:42 pm »
А да не би да имало кратка бременност, т.е. имплантиране за кратко? Което оправдава положителният тест за бременност. Нещо като много ранен аборт.
Кой знае. Не вярвам да е от климата.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #8 -: Септември 07, 2007, 23:52:18 pm »
Възможно е да е имало бременност ,но клетките да не са успели да се имплантират .Отиди на лекар за да си каже мнението ,ние може само да гадаем .уСПЕХ СЛЕДВАЩИЯ месец.