0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ИНВИТРО ПРИ СТАМЕНОВ
« -: Август 05, 2005, 16:59:15 pm »
Здравейте момичета,

писах вече във сайта, имам ендометриоза, така че май само на инвитро ще трябва да разчитам.

Много моля всички, които имот някакви впечатления от Стаменов - АГ Димитров, да ги споделят с мен. Тези, които са имали успешни опити, или неуспешни или просто имат информация за него.

Благодаря ви момичета.
*
ИНВИТРО ПРИ СТАМЕНОВ
« Отговор #1 -: Август 05, 2005, 21:14:19 pm »
Не съм посещавала д-р Стаменов, но от познати знам, че е много добър специалист. Даже един от най-добрите  :D . Потърси във форума, мисля, че има теми, в които е обсъждано точно за него.
ИНВИТРО ПРИ СТАМЕНОВ
« Отговор #2 -: Август 05, 2005, 22:15:08 pm »
http://www.zachatie.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=985
В тази тема има малко инфо.
Аз съм пациентка на д-р Стаменов - според мен той е най-добрият лекар!

Успех!
*

Савина

ИНВИТРО ПРИ СТАМЕНОВ
« Отговор #3 -: Август 07, 2005, 16:43:26 pm »
Аз също съм пациентка на д-р Стаменов. Препоръчвам ти го с две ръце!!! Много е добър, като специалист и човек! Твоята ендометриоза коя степен е? Аз също имам ендометеиоза I степен и ще правя вътрематочни инсеминации. На теб защо ти препоръчаха инвитро? Само заради ендометриозата ли?
ИНВИТРО ПРИ СТАМЕНОВ
« Отговор #4 -: Август 09, 2005, 12:10:03 pm »
Здравейте момичета,

благодаря ви за отговорите.

Савина здравей, моята ендометриоза беше 4 - та степен,
след втората операция предполагам, че мога да кажа, че е 1 - ва степен, ако изобщо може да преминавам от степе на степен. В смисъл, че след втората имах няколко огнища.

А за инвитрото, при мен май само това е шанса, защото правя непрекъснато кити - фоликулярни и нямам овулация, най - вероятно заради ендометрио-зата. Така, че трябва да е инвитро.

Ако някои може още нещо ди пише за Стаменов, му благодаря предварително .

А дали Владимиров не е по - добър вариант?
ИНВИТРО ПРИ СТАМЕНОВ
« Отговор #5 -: Август 09, 2005, 14:23:04 pm »
Ако питаш мен, Стаменов е по-добрия вариянт. Аз също съм негова пациентка. След като Владимиров категорично ми заяви, че няма смисъл да се занимава с мен, понеже съм безнадежден случай, Стаменов ми върна надеждата.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
ИНВИТРО ПРИ СТАМЕНОВ
« Отговор #6 -: Август 09, 2005, 14:49:18 pm »
Iccvesi,

а защо те отхвърли Владимиров като безнадежден случай?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

ИНВИТРО ПРИ СТАМЕНОВ
« Отговор #7 -: Август 09, 2005, 16:11:25 pm »
Мога да ти кажа защо Стаменов ме прие. Според него аз съм рядък случай и за него е истинско професионално предизвикателство да се заеме с лекуването ми. Това е лекар, който мисли.... и който се иска да се рзвива, а не само да прилага това което всички знаят.
*
ИНВИТРО ПРИ СТАМЕНОВ
« Отговор #8 -: Август 09, 2005, 22:58:48 pm »
Привет Vanina_sss!
Аз съм писала и друг път за това,и аз съм пациентка на д-р Стаменов.
Изключително доволна съм от него и от клиниката им!
Аз имах късмет,на мен ми помогнаха да осъществя мечтата си!
Пожелавам късмет на всички!!!
Ако те интересуват подробности,пиши ми!
Успех!!!
ИНВИТРО ПРИ СТАМЕНОВ
« Отговор #9 -: Септември 30, 2005, 17:42:18 pm »
Здравей Инки,

много се радвам, че при теб са се получили нещата и ти пожелавам много щастие.

Но в тези случаи зависи какъв проблем имаш и доколко шансовете за инвитро са най - оптимални.

И аз най-вероятно към Стаменов ще се насоча.

Благодаря ти и много късмет
*
ИНВИТРО ПРИ СТАМЕНОВ
« Отговор #10 -: Октомври 03, 2005, 20:21:44 pm »
Здравей Ванина! Аз от скоро ходя в новата клиника на Стаменов. Моля те кажи дали имаш одобрение от Здравна каса или ще си плащаш сама. Съвеът му при нас е за ин-витро заради мъжки фактор, но заради здравна каса ще трябва да чакаме поне до края на февруари.
Благодаря ти предварително за информацията и УСПЕХ!
ИНВИТРО ПРИ СТАМЕНОВ
« Отговор #11 -: Октомври 04, 2005, 10:00:43 am »
Здравей Андия,

за съжаление не мога да ти дам информация, защото още не съм започнала с подготовките на документите, планираме го за другата година да правим инвитро, ако не стане.

Стискам ти палци и успех - мисля, че Стаменов е много добър избор