Здравейте и от мен,Светла!
Поради липсата на нет до снощи, galiab ме е изпреварила и е казала почти всичко онова което и аз чувствам в момента.А АЗ ЧУХ СЪЩАТА РАДОСТНА ВЕСТ ДЕН ПРЕДИ НЕЯ!!!От 03.06.2010 не ходя а летя!След две загубени години при братя Тодорови (който не е ходил при тях,не знае какво е действително да те гледат като кесия без дъно),перфектна операция при д-р Божилов за отстраняване на полип и за съжаление никаква идея за последващо лечение за проблемното забременяване.Следваха ТРИ години в Майчин дом с ТРИ инсета без никакви предварителни хормонални изследвания.Просто една фоликуметрия, спермограма,прегнил(от къде ще си го търсиш си е твой проблем)и айде-готово.
При Табакова за нула време установиха и коригираха високия пролактин,нивата на FSH,три кръвни теста за точния момент за инсе и РЕЗУЛТАТА Е: >1000 и една хубава точка при снимката,имплантирана на най-доброто място в матката!Не мога да опиша колко съм благодарна на цялия екип на Репробиомед,лично на д-р Табакова,д-р Николов,Наталия и най-вече на съдбата,че след толкова лутане ги намерих тях ХОРАТА!