0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Завишение на всички хормони???
« -: Август 30, 2007, 15:35:27 pm »
Момичета здравейте,

днес си взех хормоналните изследвания, на 4-ти ден от цикъла и всичките са завишени. Направих изследванията сега - август месец, а юни месец правих инвитро с по - сериозна стимулация, повече лекарства, тъй като трудно реагирах. Резултатите са за съответния референтен период /фоликулярна фаза/.

- Е2 - 93 - /11-69/
- Testosteron - 105.8 - /6 - 82/
- Prolaktin - 53.70 - /4.79 - 23.30/
- LH - 9.85 - /1.9 - 12.5/
- FSH - 16.87 - /2.5 - 10.2/

Ще звъня на док да се консултирам с него, но е в отпуска до края на месеца и не искам сега да го притеснявам.... Възможно ли е толкова много да се завишат всичките стойности, заради стимулацията.....има ли други момичета, които са минали през това....???

Благодаря ви от все сърце за мнението!
Re: Завишение на всички хормони???
« Отговор #1 -: Август 30, 2007, 17:20:47 pm »
Момиче,трябва да минат най малко 3 до 6 месеца за да ти се въстанови организама.
« Отговор #2 -: Август 30, 2007, 20:31:30 pm »
Здравейте и от мен момичета! Отдавна чета публикайциите в този форум но едва сега набрах кураж и аз да се включа.И така и аз съм една от вас. 14 години ходене по мъките и без резултат надежда от никъде.Във вторник отново се срина земята под краката ми. Започнахме стимулация със ругон 250 е на ден и на 11 ден нищо ни следа от яйцеклетка.Много високи ст-сти на FSH-30 ESTRADIOL 850.9LX 11.21/ 3 ден от Менз ако така може да се нарече, нещо което е предизвикано с естрофем и дуфастон/.Лекарите са категорични край -менопауза- на 37 години съм .Но предисловието е следното открита ендометриоза и отстранена с лапаро, преди година неуспешно инвитро - 1 яйцеклетка и нищо по-вече. След това диферелин -2 ампули и от тогава мензис про форма. Незнам кой път да хвана и изибщо имам ли някакъв шанс. Не съм изследвала инхибин и знам ли какво още не съм направила. Ще Ви бъда благодарна за съвет.
*
« Отговор #3 -: Август 30, 2007, 22:31:31 pm »
Боби, не се отчайвай. Може би просто това не е твоя препарат или твоят лекар. Спонтанно имаш ли овулация? Казваш, че цикъла ти е предизвикан с Дуфастон - нямаш ли спонтанна овулация?
За жени с твоя проблем искренно се препоръчва Д-р Владимиров. Нищо няма да загубиш ако направиш консултация и с него.
И след моето първо и неуспешно инвитро излязоха 100 проблема, ама работя по елеминирането им.  Аз съм на 36 години и също бързам, че времето ме притиска.
Може би трябва много бързичко някой да ти предложи схема за изследвания и следваща процедура.
Пожелавам ти успех и късмет при избора на екип!
« Отговор #4 -: Август 31, 2007, 15:46:49 pm »
Благодаря Ви момичета!Докато чакам да ми се възстанови организма може да се окаже много късно. Аз го чакам от година година и половина.Пих дуфастон преди да започна прегнил за да се получи мензис. Незнам дали имам изобщо оволация. Пегледите ми се състоят от видеозон и сега тези изследвания, които съм цитирала. Незнам от къде да я започна влака заминава и май го отървах.Тези аномалилии са от около две години но кой да ти каже как да действаш. Всеки лекар си кара по неговото си направление и така.След като поставих диферелина - 2 амп. не се появи менз. близо 6-7 месеца после с оргаметрили и регулони.