0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Цитонамазка
« -: Септември 11, 2007, 11:04:09 am »
 Хора не знам, дали му е тука мястото да пусна тази тема, но съм доста притеснена. Става въпрос за една моя приятелка, има си бебче и беше време да ходи на контролен преглед, гинеколожката и е взела цитонамазка, резултата и е ПАП 3 а, има наличие на HPV, при което докторката и е казала, че всичко е наред, дала и е някакви лекарства и е казала, че по нататък ще я гори с ТОК!!! Аз пък мисля, че нищо не е наред, вие какво ще кажете, как да я убедя да ходи при друг лекар, мисля, че е доста сериозно, какво да и обясня. Д-р Мели ще се радвам, ако и вие се намесите...Предварително благодаря!
*
Re: Цитонамазка
« Отговор #1 -: Септември 11, 2007, 11:36:32 am »
На мен миналата година ми откриха раничка с наличието на папилома вирус.
Цитонамазката ми беше 2 група.
Два пъти ми горяха раничката.Пих и лекарства.
Миналата седмица пак ми взеха цитонамаска . Сега е 1-2 група.
« Отговор #2 -: Септември 11, 2007, 21:40:07 pm »
Чесно казано най-добре е да отиде на друг лекар.
Преди време една докторка така ме беше наплашила с ПАП3,пък било между 3 и 2, ама не било хубаво.И като ме засили по едни изследвания...не ми се говори.Това беше във Варна.Аз ,обаче понеже съм си от София реших,че е по-добре да отида на друг лекар там.И ходих в Тина Киркова/ сега Св.София/ и там ме гледа д-р Киров.Човека каза, че нищо ми няма и въобще много ме успокой.
Това обаче с уговорката,че на цитонамаската в София бяха категорични ПАП 2

Gilian

/61499.gif[/img][/url]

*

MALENA*

• 176
  • Смисълът на живота придава онова, което му липсва.
« Отговор #3 -: Септември 11, 2007, 22:07:12 pm »
Аз бях с ПАП 3А, биопсия 1-2, ХПВ 45. Ходех при Тюфекчиева и тя ми направи ласер. Каза че не съм за конизация. А аз знам ли  :?