0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

д-р Струканска гр.София
« -: Август 14, 2007, 17:49:20 pm »
 Здравейте!

Може ли някой който посещава д-р Струканска или е чувал нещо за нея да сподели какви са му впечатленията.
 Благодаря предварително!
*
Re: д-р Струканска гр.София
« Отговор #1 -: Август 30, 2007, 16:59:21 pm »
Съжалявам, че толкова късно виждам темата ти, но ако лекуваш стерилитет  - бягай оттам. Моя позната и тя загуби доста време, а и пари при нея. Това е единствената док., която ми взимаше за "разчитане " на изследванията 15лв/ и това 2003г./ и по 2 лв. за ехографска снимка :?
*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
« Отговор #2 -: Август 30, 2007, 21:35:26 pm »
аз пък мога да кажа и то съвсем смело, че съм много благодарна на тази жена...
2000г....бях при нея...с думите...искам бебе, а не става...
тя хвана един лист хартия и започна да пише какви изследвания трябва да направим, като започна първо със спермограмата при мъжът...
установихме "мъжкия фактор" точно за две седмици...
след това каза, че това не е в нейните познания и ни прати при др. Кацаров - точното място...
т.е. много съм и благодарна на тази жена...

p.s.последно което знам за нея, е че вече се е пенсионирала и е отворила частен кабинет в някоя от пресечките на Витошка, но точно къде...няма идея...
успех във всичко с какво си се захванала
« Отговор #3 -: Септември 03, 2007, 19:37:38 pm »

Zdraveite

Blagodaria za otgovorite!Az ne lekyvam sterilitet, a imam lo6a citonamazka /3A/ i mnogo se trevoja, za6toto za moita vazrast/20 god/ tova ne e nikak dobre.Edna moia priatelka mi kaza za neia i az re6ix da otida na pregled prosto profilakti4no.Biax mnogo dovolna ot izsledvaniata koito mi napravi. No rezyltatite ot citonamazkata biaxa lo6i i mi dade lekarstva za 500lv. Tova le4enie go povtorix o6te edin pat i na kontrolnata citonamazka vidiaxme 4e ni6to ne se e promenilo i me izprati v Mai4in dom pri doktor Borisov i sega mi predstoi biopsia.Sega ve4e sam mnogo obarkana za6toto edni sa mnogo dovolni drugi ne, a az samata vzex da se zamisliam kato vidiax 4e niama nikakva polza ot le4enieto koeto provedoxme.

Mnogo 6te sam vi blagodarna ako o6te niakoi spodeli kakvo misli za doctor Strukanska

« Отговор #4 -: Септември 03, 2007, 21:46:05 pm »
Не знам нищо за д-р Струканска. Но за твоя проблем бих ти препоръчала доц. Мария Попова.