0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

лапароскопия при кого...
« -: Май 26, 2007, 15:28:04 pm »
Момичета моля Ви,да ми помогнете да избера екип при когото да направя лапароскопия за отстраняване на хидросалпигс и икси с биопсия от тестис,при д-р Александров или д-р Стаменов?Знам че е глупав въпрос/за което моля да ме извините/,но имам нужда от съвет и от някой минал по пътя.Благодаря
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: лапароскопия при кого...
« Отговор #1 -: Май 26, 2007, 18:24:05 pm »
Глупави въпроси няма.
Ти сама трябва  да направиш своя избор, там където сърцето те влече.
« Отговор #2 -: Май 26, 2007, 18:55:05 pm »
Там е бедата,че и сърцето ми е безучастно в тази дилема и на лотария не ми върви :D
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #3 -: Май 26, 2007, 21:04:51 pm »
Откъде си?

*
« Отговор #4 -: Май 28, 2007, 22:32:24 pm »
Здравей, аз съм пациентка на д-р Стаменов и мога да те уверя че няма да съжаляваш изобщо ако избереш него.Аз също преди лапарото доста се притеснявах  къде да го правя и при кого и в крайна сметка не съжалявам че избрах д-р Стаменов защото така открих и лекаря който искам да ме лекува .
Успех ти желая и дано всичко е наред  :blowingdust:
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #5 -: Май 29, 2007, 16:08:58 pm »
аз съм пациентка на д-р Персенска, но и д- р Стаменов присстваше на лапароскопията ми. не съжелявам нито за чакането, нито за нищо. благодарна съм за всичко на целият им екип.
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #6 -: Май 31, 2007, 17:46:50 pm »
Аз съм правила лапаро при д-р.Александров АГ Варна.Много съм доволна.
« Отговор #7 -: Юни 24, 2007, 00:07:07 am »
Аз правих лапароскопиа в Пловдив в АГО "СЕЛЕНА" и с чиста съвест мога да кажа,че мина нормално и всички от персонала са много любезни,но доктор Ставрев ме разочарова адски много с това ,че само парите са важни и след това никакво внимание освен ако не става въпрос за пари.Това нещо при  доктор СТАМЕНОВ го няма.А в СЕЛЕНА цените никак не са поносими много е скапо и този доктор Ставрев ако още веднъж ако се изгаври за пари,ще тарся по-горни инстанции за да разбере,че трябва да бъде коректен и почтен с хората.ОБЕЩАВАМ.Писна ми от материалисти,а аз не знам на кой свят се намирам от проблеми със здравето. :band:
« Отговор #8 -: Юли 06, 2007, 14:04:37 pm »
Моята я правих при д-р Генов в Света София и бях доволна. Като си избирах при кого да я правя за мен беше важно и къде.От самото начало беше ясно, че нещата може да стигнат и до операция, така че дори и  доктора да е супер, ако после персоналът не е на ниво какво ще правя докато лежа там, няма той да ми бие инжекциите я.
 Екипът в Св. София  е готин, всички бяха много мили и съм им много благодарна.
Това от мен.

Гласувай за мен и моето бебе Инвитро на http://www.bankazaidei.com/?p=top&id=981&s=
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #9 -: Август 02, 2007, 11:31:56 am »
Аз съм правила миналата год. лапаро при д-р Попов в Шейново.Също съм много доволна.Избора е твой.Успех!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #10 -: Август 02, 2007, 22:12:23 pm »
Лично аз правих моето лапари при д-р Минев Селена Пловдив.
Ако си от София ,то непременно ще ти препоръчвам д-р Стаменов или д-р Попов!!!!!
Ако си от Варна д-р Александров! :D
Успех!!! :D
« Отговор #11 -: Август 14, 2007, 23:59:57 pm »
д-р Попов-шейново.
при него съм правила и резултатът са 2 деца. за протокола имах ендо 3та степен.
*
« Отговор #12 -: Август 15, 2007, 12:36:15 pm »
И моето лапаро беше при Попов и за сега съм много доволна от него,наистина е професоналист в тази област.
*
« Отговор #13 -: Август 15, 2007, 15:32:58 pm »
Аз все пак не разбрах-от къде си?Ние така можем да стреляме до утре, но ако кажеш откъде си ще има по-голяма полза за теб! :lol:
« Отговор #14 -: Август 17, 2007, 01:15:25 am »
Благодаря за вниманието и моля да ме извините,че сега отговарям.Моето лапаро мина,въпросът ми е от май месец :)Аз избрах Александров и в друга тема бях писала,повече от доволна съм за мен той е повече от къдърен,способен и компетентен като лек. и страхотен човек.Късмет на всички,но за мен той е точния и правилен избор.
« Отговор #15 -: Август 19, 2007, 09:01:14 am »
Здравейте,а какво всъщност представлява лапароскопията ,бихте ли ми казали,..и много се извинявам ,..за този ми въпрос....Благодаря Ви!
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #16 -: Август 19, 2007, 09:44:12 am »
Здравейте,а какво всъщност представлява лапароскопията ,бихте ли ми казали,..и много се извинявам ,..за този ми въпрос....Благодаря Ви!

Ето, прочети тук: http://www.invitro-bg.com/display.php?page=m5
*
« Отговор #17 -: Август 19, 2007, 14:50:01 pm »
Аз ще правя при д-р Ганева/Щерев/.Някой правил ли е при нея?
« Отговор #18 -: Август 23, 2007, 16:22:59 pm »

Ето, прочети тук: http://www.invitro-bg.com/display.php?page=m5

Здравей относно при кого да напрвиш лапарото е въпрос на избор аз моята я правих в МД София - за мен тя се води диатностично оперативна операция и според мен е най-лекат от поредицата недай си боже по нататък защото аз преминах такива. Разбира се винаги и много страшно и при мен беше така - това е нормално. Самата операция трае около 40мин. - целта е да се провери състоянието на вътрешните ти полови органи, Гадното е че е с пълна упойка и после трябва да се бориш с нея. Но трябва да пиеш много вода за да я изхвърлиш по-бързо! Ще те изпишат на вторият ден - това е! Ако има въпроси питай- няма проблем! До скоро и успех !